Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(564)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(564)
    • 5 Star(516)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Ładny produkt!!! Może drewno, papier, skóra, ale nie może go używać do przezroczystego akrylu i może spalić zapałkę w 2 sekundy było trochę trudne, ale nie za trudne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Przybyli przed terminową dostawą. Dzięki odpowiedniemu pakowaniu dotarła w idealnym stanie. Niestety, nie ma danych technicznych wskazujące na charakterystykę i parametry elektryczne użytkowania. Więc muszę spróbować eksperymentalnie, ale jestem pewien. W sumie to dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    laser order on 25 January and estimated delivery date is 9 February but my order is delivered on 2 February Delivery is ver fast. 💯💯%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    W dobrym stanie działa również może się palić i przyszedł w wodoodpornej i statycznej torbie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo dobry produkt i dobry w grawerowaniu drewna i tworzyw sztucznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Bardzo dobry produkt działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    nice item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Nie grawerowanie lasera zwykły laser dostarcza do mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2017

    I was a bit sceptical about only 250mW laser but I was wrong. This module laser works very well and with 5V (350mA) is able to cut brown paper and engrave in a good way wood, paper, etc... It doesn't work o white paper.... Only bad point is the focusing, it is really an hard task to get focus, the spring works well but the roller isn't so stable and so to get focusing is not easy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    es mi primer láser y estoy muy contento con él. recomiendo adquirir también protección para los ojos. al principio es salía un punto demasiado gordo pero ajustando la óptica se consigue un punto más pequeño. de momento no he hecho muchas pruebas porque hasta que no adquiera unas buenas gafas protectoras no me atrevo a más.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.00
    • US$259.00
    • US$503.49
    • US$1,099.99
    • US$499.00
    • US$669.00
    • US$299.99
    • US$349.99
    • US$63.99
    • US$1,099.99
    • US$269.99
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$139.99
    • US$89.99
    • US$254.99
    • US$159.99
    • US$9.99