Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Super doskonałej jakości i ceny lanca z pianki.Jest wiele na rynku, a wśród najdroższych jest LS3, który nie ma nic do zazdrości tego lanca. Gorąco polecam tym, którzy lubią Detailing i którzy nie chcą wydawać tyle na lancę z pianki. Również inne mocne punkty dostawy. To się stało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Odbiór i otwarcie opakowania, produkt jest zgodny z opisem. Oczekiwać, że test pchacza zobaczy, co robi, wygląda dobrze jak regulatory wiązki i ilości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Dobrze, dobrze, ale mam złą pompkę Polecam to. Ciężka waga, wysoka obecność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Doskonała jakość produktu! Butelka 1L, wąż wewnątrz butelki posiada filtr, szybka konfekcja! Świetny produkt! Super zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Jak normalna chińska dysza z pianki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    look good but not trying for working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    Very good built quality. It feels robust in hand. Totally satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Działa super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dostarczone wcześniej niż oczekiwano (w ciągu zaledwie 12 dni). Spróbuj dodać kolejną poduszkę z pianki/bąbelki na zewnątrz kartonowych opakowań, aby uniknąć złamania. Paczka była zepsuta, ale towary nietknięte. Całkowicie zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Tshepo z RSA, przyjechał wcześniej niż się spodziewałem i pracują zgodnie z tym, jak chciałem, dziękuję ci banggood 😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 272
    • Ft17 874
    • Ft7 027
    • Ft9 930
    • Ft11 052
    • Ft5 918
    • Ft11 840
    • Ft9 248
    • Ft9 610
    • Ft14 416
    • Ft3 522
    • Ft20 825
    • Ft11 981
    • Ft20 633
    • Ft19 607
    • Ft10 090
    • Ft13 445
    • Ft3 361