Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Idealnie pasuje do opisu wszystko jest zgodne jest tylko do montażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wysokiej jakości silniki....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Wyśmienity silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zwiększa jakość konstrukcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Bardzo ładny silnik. Może być stosowany jako zamiennik silników CycleFPV 1202.5. Mogą brać ciężkie ugryzienia i nadal działają zgodnie z przeznaczeniem. Po pewnym czasie staną się one nieco głośne (nieśmiertelne).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Niezłe silniki. Polecam to. Zestaw zawiera śruby montażowe silnika i śruby. Jedyna rzecz, która długo czekała, by wysłać towar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Moc nie jest tym, co było reklamowane, byłem w stanie osiągnąć tylko 31 g ciągu z rekwizytem 65r na 1s, ale ustawienia 2s dały mi 110 g, czego szukałem. Więc w końcu będą wspaniałe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Świetny silnik do budowy wykałaczek. Mam poncz i jeśli uda ci się zbudować światło są również dość wydajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Świetny silnik, jeździ ładnie. Działa bardzo dobrze na moją 3s 3 cale 85g AUW Wykałaczka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wygląda dobrze! Załączam się do systemu namierzania, to nadal jest w Chinach, ale zaskakująco, że jest to dostarczone dzisiaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 818
    • Ft3 170
    • Ft22 288
    • Ft3 383
    • Ft6 290
    • Ft4 272
    • Ft1 295
    • Ft1 408
    • Ft2 464
    • Ft7 402