Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Doskonały dron, świetna wydajność lotu. Czas lotu około 25 minut na NRC186550B 3400mAh na zamówienie. Pobór mocy 5-7A pozwala na użycie jeszcze niższych baterii L-ionowych. Pełna recenzja: http://lll.mk/multicopter/review/flywoo-hexplorer/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Lata bardzo stabilne, musisz to lubić, że widzisz rekwizyty podczas lotu...dołączony jest z preslowanym kablem do smo. Używam nagiego gopro. Mocowanie nie jest włączone. GPS był w porządku. Stos F4!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobra pozycja szybka transakcja dzięki 👍👍😀👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Najlepszy banggood! 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Dang AWESOME> Check out my reviews on YT: SkyPilot You wont be disappointed!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo dobry śmigłowiec. Wysoce wykonane, istnieje wiele śrub i małych części zapasowych w zestawie. Jedyną rzeczą, której nie lubiłem, była kamera. Caddix Ant to gówno, rozmazane, a nie zdjęcie. Umieściłem normalną kamerę, umieściłem duże akum 3000 mah Li-ion, i poleciałem daleko i długo. Dźwięk rekwizytu jest cichy, przyjemny. Latam i dobrze się bawię. Jeszcze jeden taki kupiony, naprawdę nie wiem dlaczego =)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Tutaj Flywoo dostarczył arcydzieło nie tylko jakości, ale także jakości lotu. Dron leży jak deska w powietrzu, który leci tak stabilnie, że prawie niemożliwe jest nie robienie zdjęć. Ale nawet jeden tor i inne pętle i nurkowanie są w środku. I to z 18650 4s pack. Nigdy wcześniej tak dobrze dostrojony dron nie latał. A najlepsze nosi również w pełni gopro, jeśli tylko z liposukcją, ale marzenie o małych wycieczkach z gopro i 18650.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo stabilny helikopter. Posiada również wiele dodatkowych elementów w zestawie. Wszechstronna, ponieważ może przewozić pełną gopro i małą baterię lub gopro i baterię 4s Lilo na długie loty z łatwością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Świetny lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    To świetny quad. Ale tym razem Banggood dostarczył najdłuższą dostawę. Czechy Grecja 34 dni do przyjazdu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 638
    • Ft34 034
    • Ft30 730
    • Ft85 917
    • Ft41 040
    • Ft118 633
    • Ft69 394
    • Ft115 659
    • Ft69 394
    • Ft54 196