Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2021

    Received drone and it seems as though they shipped me a used drone. the box has already been open, missing components and one engine is not working. I'm supposedly a VIP level 5 and I have to provide an explanation, upload a video to YouTube and now answer more questions and upload pictures. They want me to upload pictures of missing items and an engine that doesn't work? HMMMjQuery111309720611669484869_1618336136236? Talk about jumping through hoops. I have been trying to get a replacement for a few days now and keep getting the same BS from VIP level 5 Chat agents etc. Really takes the fun out of doing business with this company. Their shipping is horrible and to get a replacement you have to waste a lot of time with them.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Łatwa konfiguracja, zainstalowana kamera to caddx ant, a nie runcam nano, w wersji analogowej, którą otrzymałam. Dron lata dobrze, odbiornik r9m ma zainstalowany program dostępu FCC. Pokazałem LBT w wersji 3 i wszystko jest w porządku dla Europy. Umiejscowienie baterii jest trochę dziwne, także pasek jest zablokowany przez rozpórki trzymające górną płytę.

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Marzenie się spełniło! Próbowałem już zbudować drona dalekiego zasięgu o wadze < 250g, a potem zakochałem się w Flywoo Explorer LR 4. Wybrałem wersję analogową bez odbiornika. W porównaniu z wersją cyfrową, uważam, że jest to najrozsądniejsze rozwiązanie dla dronów tej wielkości i zużywających mniej będziemy mieli bardziej autonomiczny lot, który przekłada się na większą zabawę! Bardzo ciekawa cena, biorąc pod uwagę jego braci... Przybywa już ustawiony bardzo dobrze, tylko kilka poprawek i... Leć, leć....

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To jest mój pierwszy dron 4s i jaka to przyjemność z nim latać. Bardzo elastyczna i miła autonomia > 10 mln. Z drugiej strony, jest to walka o podłączenie anteny VTX do mapy. Zmuszony do demonizacji górnej klatki. Złącze Ipex. Próbowałem tego tylko raz i zastanawiam się, czy VTX będzie wystarczająco silny, by nadawać daleko. Sporo usterek na 300m. Moim zdaniem kamera wymaga czasu, aby zobaczyć szczegóły. Polecam cichą jazdę

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Bellissimo quad. I settaggi iniziali sono pre impostati ed è fondamentalmente pronto al volo ma non troppo. È stato necessario aggiornare la ricevente e impostare le varie funzionalità mediante Betaflight. Una volta smanettato e settqto al meglio è una goduria. Molto reattivo è abbastanza solido nonostante il peao e dimensioni. Sembra essere progettato da mani eaperte. Nota dolente riguarda il pacco arrivato un pò malconcio e con qualche pezzo mancante...vedrò con l assistenza bg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Shipping was super fast due to EU warehouse. Thanks Banggood. Product matches description (GOKU HM600 VTX, Caddx Ant camera etc). Documentation is decent (the PDF file that can be downloaded), but there are some gaps, so it requires that you know how to search on the net. This is a pretty good setup that arrives almost ready to fly (requires antenna plug in, bind and if you prefer some Betaflight setup like GPS rescue) but VTX gets very hot too soon. This happens even if output power is reduced to minimum via BF CLI with "set vtx_power = 1" and then "save". (You can similarly change band and channel "set vtx_band = x" and "set vtx_channel = y" and "save" if you prefer to keep your settings also for next start.) I don't think it's normal that in a ~22 Celsius room the RF chip on the Goku VTX gets so hot (with 100mW output power) that its temperature exceeds 121 Celsius (see infra cam picture) while setup is made. This can destroy the chip very quickly. Also when closely inspected, a capacitor seems to be hand soldered after the rest (flux residue is not removed), that points also to some issue that is fixed as an afterthought. In short: I fear that VTX (RF chip) won't last long since on a warm day as cruising speed most probably cannot cool the chip enough and also it can get hot while you're waiting for GPS lock. I look forward some Flywoo feedback on this (or even a replacement if the VTX is faulty). Apart from this I think it's an excellent quad especially if you wish to stay below the 250g limit (works even with 850mAh battery) with reasonable flight time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Tylko królewski zestaw! Szybko, dwa tygodnie do Moskwy! Dron został zmontowany niesamowicie, starannie. Rama jest mocna i elastyczna. Zestaw zawiera zapasowe śruby, wiązkę, mocowanie anteny krzyżowej, kilka śrub, klawiszy, antenę, wzmacniacze ramy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Zdecydowanie najlepiej spakowany i dobrze prezentowany quad w historii. Nie dostałem dodatkowej ręki, ale dostałem dodatkową górną płytę. Nie mogę narzekać. Jestem bardzo zadowolony, jak dobrze był zapakowany i z dodatkowymi śrubami, odporem, nakrętami i dwoma zestawami śmigł. Istnieją wyraźnie oznakowane kable dla insta 360 już zainstalowane i gotowe do użycia oraz dla wybranego odbiornika. Dron / quad sam w sobie wygląda pięknie.Ma wersję V2.1 stosu, co wskazuje na to, że jest to V2? Bardzo ładna jakość budowy i jestem pod wrażeniem jak dobrze to wszystko pasuje. Jeszcze dużo miejsca, jeśli będzie trzeba. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale zgłoszę się, gdy każdy zostanie zainstalowany i przetestowany. Jestem zdumiony. Dobra robota, Flywoo! 10* gwiazdek! Zdecydowanie polecam! Dziękuję banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Niesamowity dron, testowy lot w ogrodzie 15 minut ze starymi 1300 4s. 1:20 na saturację (8) i podskoczył do 11. Jedyny minus, że nie dostałem 8 dłuższych śrub, żeby założyć aparat na ramię, tylko 6.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Flywoo Explorer LR jest tak płynnym quadem, że lata jak na razie na szynach. 1404 2750 KV Motor są moim zdaniem głównym powodem, a także melodią. Z Goku vtx miałem pewien problem, ale wierzę, że Bangood rozwiąże to za pomocą zastępstwa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft116 822
    • Ft110 394
    • Ft79 641
    • Ft79 993
    • Ft71 221
    • Ft46 246
    • Ft117 516
    • Ft89 381
    • Ft52 413
    • Ft84 170
    • Ft40 080
    • Ft84 041
    • Ft47 717
    • Ft49 329
    • Ft99 063
    • Ft71 060
    • Ft446 767
    • Ft103 271