Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Śliczny dron, ale dobre i złe punkty 1 nie lata dobrze na wietrze, nawet lekki wiatr może być dmuchnięty, 2 są śruby pod spodem, które mogą być oderwane bardzo łatwo z szorstkim lądowaniem, nawet w lekkich lądowaniach wymaga uszkodzenia podkładki lub więcej piany pod nim, aby lepiej utrzymać swoje ciało z dala od ziemi Dobre punkty Mocny silnik VX 850mW może przejść przez piekło nawet na gównianym zestawie 2 tanie części wszystkie z witryny Flywoo 3 850 baterii 4s gnb daje Ci około 15 minut bez problemu, nawet podczas walki z wiatrem 4 dobrze zbudowany wymaga kilku uderzeń i nigdy niczego nie złamie, a na pewno nie stracisz go z diodami LED wokół niego, bardzo wyraźny obraz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Było dobrze zapakowane. Pudełko nie miało żadnych wgnieceń ani łez. Jak małe części były pakowane pojedynczo. Mam nadzieję, że lata tak dobrze, jak wygląda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    I przybył piękny dziękuję bangood numer jeden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Dotarł do dokładnej daty śledzenia w idealnym stanie. Muchy są tak gładkie, że można je spowolnić z dużą łatwością. Krążownik przy połowie przepustnicy używając baterii 450mah 4s. Światła neonów są różne jasne nawet w dzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Jestem pewien, że jest to zabawna mała jednostka do latania, jednak wciąż czeka na kontroler, żebym mógł latać. Jak przystało na adweryfikacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    To jest całkiem niezłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    dobrze przyjęty w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobry przedmiot czeka na ustawienie go i latanie nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    the drone smoked immediately upon powerup and when armed only 3 motors would spin. contacted Banggood and after 1 week they gave still yet to decide what to do. i won't ever be buying another product from them. rediculous

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$425.99
    • US$203.99
    • US$149.99
    • US$475.99
    • US$112.00
    • US$189.99
    • US$127.00
    • US$275.49
    • US$369.99
    • US$359.99