Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Pokazano, jak zaplanować ma trochę uszkodzeń, ale wszystko inne działa dobrze zabawy mała zabawka do zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Przybyli szybko. To czarno-biały krokodyl, ale mam to gdzieś. Po pierwsze, choć to nie działa, ponieważ pilot ciągle miga bez połączenia... Sztuczka polega na tym, że woda liza. W takim razie to zadziałało. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować w jeziorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Nie wygląda jak na zdjęciu, kolor jest inny, nie wygląda tak realnie. Rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Produkt jest dokładnie tak reklamowany i dobrej jakości, jak oczekiwałem! Banggood był moim ulubionym dostawcą. Zdecydowanie zalecam jednak poprawę jakości opakowań, ponieważ produkt może dojść do uszkodzenia. Zdecydowanie zwiększyłoby to zadowolenie klientów i mogliby zaoszczędzić pieniądze i czas, unikając zwrotów za uszkodzone przedmioty. W moim przypadku produkt miał tylko kilka drobnych zadrapań, ale mogło być gorzej. Proszę rozważyć zapakowanie niektórych produktów dodatkową warstwą kartonu lub umieszczenie ich w innym pudełku. Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Bardzo zabawne i idzie bardzo dobrze. Również kot sąsiad był bardzo zainteresowany. Ma inteligentną funkcję, więc silniki są aktywowane dopiero po wejściu do wody. Zapobiega to bieganiu na sucho.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Był trochę zaniepokojony, kiedy pudełko pokazało się w ten sposób, ale na szczęście folia i folia bąbelkowa wykonała swoje zadanie i ujawniła, że krokodyl nie ucierpiał w jego przenoszeniu!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Pudełko było dobrze ugniatane, złamało kawałek ucha krokodyla, ale jest coś nie do zauważenia, zanim jakość zabawki... Jestem zadowolony z zakupu i polecam go!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Otrzymany szybko, ale rozczarowany wyglądem. Nie wygląda jak na zdjęciu. Boki są białe zamiast zielonego jabłka i to psuje prawdziwy wygląd. Szkoda, powinienem zamówić pierwszy model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wygląda ładnie. Jeszcze nie próbowałem. 15 dni do Grecji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$38.99
    • US$166.31
    • US$10.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$30.02
    • US$207.89
    • US$86.89
    • US$102.99
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$113.99
    • US$127.99
    • US$60.99
    • US$56.99
    • US$99.99
    • US$159.99