Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Dzisiaj przybyło moje zamówienie, ale przyjechało w złym stanie, mój samochód RC przyjechał ze złamaną oponą, skontaktowałem się już z agentami Bangood i powiedzieli mi, że w ciągu 24 godzin dostanę odpowiedź. Mam nadzieję, że dasz mi rozwiązanie tego problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Here is one of most cheap 1/16 RC cars that is not so bad !! I tested many toy cars and this one is not bad and it's best in this money range !! Car have independent soft front suspension that protect when wheels go on something, solid rear axle with mounted motor on it and suspended on hard springs (moves but not to much) Toy have rear wheel drive that can get this car to speed up to 13 km/h Sadly range end up something about 20 or 30 meters from remote but we need to remember how cheap is this toy and I don't think little more expensive cars will have longer range :D Something new is straight front wheels because last 3 cars have a squint on front wheels :D For this money I can recommend this toy !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Mam jeden dla mojego 8-letniego syna na jego pierwszy samochód RC, ale na pewno nie ostatni, uwielbia go, jedzie z tatą

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Tani samochód dla dzieci! Samochód posiada niezależne miękkie przednie zawieszenie, które chroni, gdy koła na czymś idą, solidną tylną oś z zamontowanym silnikiem i podwieszoną na twardych sprężynach (przemieszcza się, ale nie za dużo) Zabawka ma napęd na tylne koła, dzięki któremu ten samochód może przyspieszyć do 13 km/h Za te pieniądze dobry wybór.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Szybka wysyłka i dostawa kurier IML odpowiada opisowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Przyzwoity jak na tę cenę. Kontrola jest albo pełna, albo pełna, bez środka. Kontroler jest bardzo lekki, nawet z bateriami. Ale samochód dobrze reaguje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Wielka korzyść kosztowa, mój wnuk kochał samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Paczka przyszła dość szybko. 9 godzin wróciło do domu. Niestety jakość produktu nie pasuje do opisu, bateria się wyczerpała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Qualidade/Preço excelente. Muito resistente a impactos. Bonito! Recomendo sem dúvida!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Podoba mi się produkt, wszystko ok! Samochód, sterowanie, ładowarka, bateria, wszystko działa idealnie, materiał jest bardzo dobry i wytrzymały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.67
    • US$53.99
    • US$88.99
    • US$78.53
    • US$78.53
    • US$78.99
    • US$83.99
    • US$18.89
    • US$58.99
    • US$95.99
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$108.99
    • US$9.79
    • US$136.99
    • US$92.99
    • US$67.47
    • US$64.99