Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2800)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(2800)
    • 5 Star(2656)
    • 4 Star(133)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2020

    Perfect! Paczka trochę uszkodzona, ale to usługi pocztowe, które nie są ostrożne, jeśli nie działa doskonale co szkoda, że brakuje instrukcji dla odbiornika fs x6b z, ale trzeba będzie znaleźć w internecie, W rezultacie, nie można jeszcze spróbować odbiornika. Polecam to jest świetny zestaw do tego uruchomionego w fpv i zrozumieć jak połączyć prawdziwy odbiornik, który wygląda naprawdę potężniejszy niż fsa8.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Akceptowalna jakość, nie wydaje się zabawką, ale za cenę, dobrze odpowiedni dla tych, którzy zaczęli w RC, zajęło mniej niż to, co mówiono na początku, aż do 15 dni, mam nadzieję, że będę mógł z niej korzystać wkrótce, ale z dostatecznymi praktykami! 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo dobry nadajnik 10ch i odbiornik 6ch z dużą różnorodnością funkcji! Paczka dotarła bardzo szybko do Grecji w doskonałym stanie. Również zespół Banggood zaoferował mi doskonałe wsparcie jakościowe w kwestii, która powstała na temat metody wysyłki. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Świetny kontroler. Mnóstwo opcji dla początkującego tx. Ma więcej funkcji niż źle używać przez długi czas. Kupiłem to do zestawu Tyro 79, który kupiłem. Jak na razie działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Cóż, mój nadajnik przybył dziś wcześniej niż się spodziewałem. Nic nie jest uszkodzone, wszystko wygląda dobrze. Tylko, że jest napisane 6 kanał to powinno być 10 kanał to może być tylko Box 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dziękuję Bangood. Poza wgniecionym pudełkiem, zawartość była w idealnym stanie. Jak na podstawowe nadajniki, to jest całkiem niezłe. Kupiłem to, by wymienić oryginalne nadajniki na obu moich starych, klasycznych helikopterach we flocie, ale teraz patrzę na radiomaster T16, żeby mieć jeden nadajnik dla całej floty. Dla pieniędzy jest to dobry przyzwoity nadajnik, który jest programowalny idealny dla początkujących lub opcja dla użytkowników dronów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Produkt to dobry początek. Możesz łatwo podłączyć kabel aktualizacji z produktu do komputera i użyć pilota w symulatorach. Używam takich okien bez żadnych problemów. Poza tym, nie musisz kupować kabla symulacyjnego. Zalecam również, aby po zdjęciu produktu, na pewno wykonać kalibrację kija poprzez wciągnięcie lewego i prawego kija w lewy dolny róg i podkręcenie klucza otwierającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Na początek, dostawa dotarła przed czasem, odpowiednie opakowanie i nic. Nowy produkt i w dobrym stanie, chociaż wykryłem na ekranie niemal niezauważalne smugi. Sprawdziłem prawidłowe działanie produktu za pomocą prostego zastosowania i odpowiada prawidłowo. Konkretnie kup Tryb 2 (Akcelerator na lewym Joystick) Bardzo zadowolony z zakupu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zamówiłem Flysky i6X iA6B z pocztą z australijskiego magazynu. Produkt był w plastikowej torbie pocztowej bez opakowania ani pudełka pocztowego, które zmniejszyły szkody podczas tranzytu, a w rezultacie opakowanie produktu zostało uszkodzone. Jednak nadajnik Flysky i6X wewnątrz opakowania nie został uszkodzony. Wewnątrz kartonowego opakowania produktu kontroler jest bezpiecznie wewnątrz plastikowego opakowania w stylu kostki lodu, z wszystkimi częściami zabezpieczonymi wewnątrz i instrukcją obsługi. Ogólnie w cenie, jest to świetny 10 programowalny nadajnik, który nie powinien być pomijany. Zalecałbym zakup odbiornika 10 kanałów, ponieważ ten nadajnik ma tylko 6 kanałowy jeden, i skrzynię nośną dla nadajnika, ponieważ nie ma go z jednym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Kupiony dzień 8 opublikowany 15th, 21th przybył do Brazylii i 25 w moim mieście, a najlepsze nie były opodatkowane dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 730
    • Ft6 694
    • Ft22 505
    • Ft4 314
    • Ft14 180
    • Ft15 413
    • Ft8 938
    • Ft18 497
    • Ft30 213
    • Ft21 006
    • Ft7 474
    • Ft7 474
    • Ft61 662
    • Ft5 855
    • Ft54 879
    • Ft13 563
    • Ft5 855
    • Ft1 076