Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3289)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(3289)
    • 5 Star(3182)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Zainstalowałem jeden w moim Mini Talonie, a drugi w Bixlerze 2. Świetny zasięg i możliwości. Mogę zbadać umieszczenie dłuższej anteny, by mieć lepszą ekspozycję na zewnątrz samolotów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Może to są szerokie włosy i w moim czarodzieju musiałem obciąć kilka powiek, żeby je dostać. Zasięg 2km. Bardzo dobry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To są dwa, które kupiłem, wyposażę wszystkie moje drony w odbiornik, który uważam za jeden z najlepszych do przenoszenia do kontroli radiowej Flysky. Nie ma obaw, żeby podłączyć lub naprawić. Zaopatrzony w wszystkie kable i złącza, które mogą być potrzebne. Nic do powiedzenia ze swojej strony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Doskonałe dzięki banggood 👌🧙🧙

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    To odbiornik Flysky X6b! Jeszcze nie testował, zrobię to później. Jest ze wszystkimi niezbędnymi kablami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wszystko w porządku, otrzymany szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Świetny odbiornik PPM dla mojego pierwszego inav, który jest Gadem S800 V2. Pasuje do Wing Cutout bardzo dobrze, jeszcze go nie latałem, ale powinien mieć dobry zasięg, i ITS LIGHT, ważyłem go na 5 gramów! 💪🏾 (I tanie!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szybki, nieskomplikowany i przybył w całości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Wygląda na to, że dobra jakość dotarła wcześniej niż oczekiwano do GDL zawiera kilka kabli i jest mniejsza niż wygląda na zdjęciach Masomenos mierzy pół kontrolera lotu z 30,5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 384
    • Ft18 600
    • Ft5 357
    • Ft6 186
    • Ft13 555
    • Ft5 357
    • Ft4 411
    • Ft6 618
    • Ft28 374
    • Ft7 627
    • Ft58 644
    • Ft24 165
    • Ft59 905
    • Ft6 303
    • Ft7 879
    • Ft30 266
    • Ft10 402
    • Ft27 113