Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(404)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(404)
    • 5 Star(394)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Naprawdę ładne i wysokiej jakości radio. Posiada funkcje pamięci, dalekiego zasięgu . (ponad 150m, nie testowano dalej, ponieważ nie ma sensu na dłuższy zasięg dla samochodu) I inne przydatne sztuczki, takie jak ABS i konfigurowalny spust / napięcie koła. 5 gwiazdek na pewno. Używaj go do samochodu w skali 1/8.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    I’m surprised with the quality. Looks really expensive and have lots of features common to higher priced radios. The base acting as battery charger to power the internal battery on the handle - nice!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Prawdziwe uaktualnienie z radia Flysky. Zazwyczaj używam Sanwa MT4/4S do moich samochodów. Plan zmiany radia w moim TRX6 jest to najlepsze, co mogę dostać i naprawdę warte od wszystkich recenzji widocznych wszędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Niesamowite nie przyszedł z odbiornik brakuje, ale jest jeszcze jeden w drodze, ale poza tym ten nadajnik jest najlepszy mam czujnik temperatury jest plug and play

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo zadowolony z jakości wszystkiego. Opakowania, dodatkowe akcesoria i co najważniejsze budowanie jakości. Pochodzę z podniebnego GT3C, który działa bardzo dobrze, ale nie czuje się jak najlepszy Tx. Jest z dużym i małym odbiornikiem. A transport był 9 dni od momentu, kiedy powiedział, że opuścił fabrykę. Chiny do USA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Przybył szybko z drugiego końca świata. Jeszcze go nie użyłem, ale 🌎. czuje się tak dobrze w dłoni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przybył za 13 dni. 2 odbiorniki. Jeden mikro i jeden normalny. Wreszcie mogę skończyć budowę w oparciu o Axial Scx24 4WS/DIG. Dzięki Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Super jakość radio, idealne do użytku z kyosho mini z fhss, dzięki modułowi fs-rm005. L, ekran dotykowy jest wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny produkt działa dobrze i jest łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Po otrzymaniu pakietu tydzień wcześniej, mogę tylko powiedzieć, że ten produkt jest niesamowity. Pochodząc z nadajników RTR z różnych firm, to zupełnie inna liga. 100% zadowoleni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$88.99
    • US$76.22
    • US$77.37
    • US$115.49
    • US$135.29
    • US$47.14
    • US$72.18
    • US$57.74
    • US$162.99
    • US$21.59
    • US$113.49
    • US$32.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$21.99
    • US$92.99