Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good receiver(173)
  • good range(85)
  • easy to bind(38)
  • great price(30)
  • great size(17)
  • good quality(15)
  • good rx(10)
  • tight builds(9)
  • low range(8)
  • Wszystkie recenzje(2186)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-10 06:26:10

    I use this with Micro 20x20 Omnibus F4 Mini FC to connect my FlySky FS-i6X radio to PC and play simulators. Works perfectly and uses USB power for receiver as well. I use PPM for connecting because it was easiest to setup.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-05 07:26:04

    these are so compact and used in so many builds. i use mostly these and have never had a dud or a problemb.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-06 08:04:53

    EL RECEPTOR LO INSTALE EN EL DRONE QUE ESTOY DESARROLLANDO CON MATERIALES QUE TAMBIEN COMPRE POR ESTA PAGINA FUNCIONA PERFECTO Y TODO COMPLETO GRACIAS

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 05:24:03

    Smaller then expected . not tested yet .

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-06 10:25:10

    Very small 👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-20 01:28:55

    I have ordered motor for little Drone S20W and is now the second time that the motor have to big gear and they goes not for S20W. On the foto you can see that themotor for S20W

    Komentarze
  • tom
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-02 04:46:24

    いつもこれを愛用しています。コンパクトで軽量、耐久性も申し分無しです。

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-07 15:26:14

    Excellent, betaflight even configured, camera changed by a runcam nano racer... Better than eos v2

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-14 10:08:48

    came on time, size suitable for 3" 4" 5" drone. Well wrapped and have instructions how to connect and bind.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-27 20:21:44

    Works well. Very tiny, perfect for my diatone rabbit. Bound with a Turnigy Evolution.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 219  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>