Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(643)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(643)
    • 5 Star(628)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    il prodotto è come la descrizione...l involucro e buono .. (consiglio a Banggood un po' di spugna per proteggere da gli urti)...la ricevente è arrivata in ottime condizioni e solo dopo 10 giorni dall'ordine!!! devo dire che ho fatto diversi acquisti e ultimamente sono più veloci nelle consegne!!Bravi 👏🏼👏🏼👏🏼

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przybył w dobrym stanie i działa w porządku. Potrzebuje folii bąbelkowej lub ochrony termicznej podczas wysyłki, której brakowało. Brak informacji, dopóki nie została przekazana lokalnemu partnerowi żeglugowemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Zainstalowany na Pilatus PC6 z benzynowym silnikiem benzynowym o pojemności 26 cm, rozpiętość skrzydeł 2,7 metra, niezawodny odbiornik, połączony z radiomasterem T16, z telemetrią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobry odbiornik, Używam tego do budowy GPS Volantex ASW-28, a to ma mnóstwo! z kanałów. Podwójna antena oznacza duży zasięg, i penatracja. Używałem tego odbiornika i działa 👍🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Ładny, mały odbiornik 10 kanałów, bardzo dobry kształt, powinien działać dobrze. Mógł skorzystać z folii bąbelkowej przed wejściem do worka Banggood. Dobra dostawa bardzo zadowolona ogólnie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Super szybka dostawa od dostawcy - Odbiornik 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VoMaria
    BR
    24/11/2020

    Świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wszystko w porządku, otrzymany szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jeszcze nie próbowałam, ale znam model 6ch i nigdy nie sprawiał mi problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 044
    • Ft3 498
    • Ft24 995
    • Ft18 457
    • Ft4 771
    • Ft3 180
    • Ft20 367
    • Ft6 245
    • Ft6 614
    • Ft5 509
    • Ft59 198
    • Ft56 015
    • Ft6 362
    • Ft10 656
    • Ft6 362
    • Ft30 552
    • Ft3 304
    • Ft19 848