Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2022

    Produkt dotarł nieco później niż się spodziewałem. Kupiłem córce czerwony FlyNova i magiczną różdżkę do tego. Jest angielski opis dla FlyNova Pro, ale nie dla Magic Wand. Musisz potrząsnąć FlyNova w górę i w dół po włączeniu i to działa. - To jest proste. Bawienie się nim nie jest takie proste. Niestety trwa tylko około 5-6 minut na jednym ładowaniu i co najmniej 15 minut na naładowanie. Spodziewałem się tego i zamówiłem niebieską, ale mimo to, zbyt wiele razy przerywałem grę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Wygląda dobrze, 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przyszło połamane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Produkt dotarł nieco później niż się spodziewałem. Kupiłem córce ten FlyNova w niebieskim kolorze i magiczną różdżkę do tego. Jest angielski opis dla FlyNova Pro, ale nie dla Magic Wand. Musisz potrząsnąć FlyNova w górę i w dół po włączeniu i to działa. - To jest proste. Bawienie się nią nie jest takie łatwe. Niestety trwa tylko około 5-6 minut na jednym ładowaniu i co najmniej 15 minut na naładowanie. Spodziewałem się tego i zamówiłem czerwoną, ale mimo to, zbyt wiele razy przerywałem grę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wspaniała zabawka! Po wypróbowaniu go w akcji mogę wygodnie powiedzieć, że jest zgodny ze specyfikacją litery. Daje najlepsze z najlepszych doświadczeń w grze w piłkę z przyjaciółmi, z dodatkową przypadkowość czynnika latającego. Wyładowanie za około 10 minut i ładowanie za 20-25 minut. Nie jestem pewien, jak wytrzymały będzie plastik, nie narażałbym życia na to, że to potrwa do wypalenia się, ale oczekuje się tego od zabawki, która w większości rozbija się o każdy możliwy (a czasem nieosiągalny) przedmiot. Jeśli chodzi o moje skargi: trudno jest podłączyć kabel do portu ze względu na okrągłą klatkę. Również start shake'a jest niewiarygodny, ale myślę, że szukanie wieśniaka podczas próby wtrząsnięcia go w życie to dodatkowy bonus. Jeśli to się zmieni w twoje ręce, możesz chcieć to oskarżyć jako FYI! (Co do wysyłki pudełko było dość poobijane, ale produkt działa doskonale.) TL;DR: Kup, jeśli lubisz unikalne gry w piłkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Bardzo ładny i dobry produkt za rozsądną cenę. Wysyłka była szybka i dobra. Pakowanie było dobrze chronione. Zalecałbym zakup tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobry produkt, ale bateria jest krótkotrwała, a także pamiętana przez sprzedawcę. Dostawa w Brazylii trwała około miesiąca. To świetna zabawka i bardzo piękna w nocy, ale nie wiesz, jak ją kontrolować. Świetna identyfikowalność od sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Idealny prezent dla dzieci. Należy uważać podczas korzystania w pomieszczeniach, ponieważ może latać bardzo szybko 🥳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Towary dotarły uszkodzone proces rozwiązania sprawy był mylący. Kiedy w końcu odkryłam, co robić, miałam czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Fajna zabawka dla młodych i starych. działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$313.00
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$149.99
    • US$79.99
    • US$83.99