Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Naprawdę fantastycznie!!! Zamontowany w ciągu 2 godzin po zakończeniu wideo wskazanego w instrukcji (posiadając umiejętności manualne) natychmiast wydrukował plik testowy bez problemów. Zrobiłem już inne odbitki i okazało się, że odpowiednie ustawienia krajalnicy są idealne. Polecam zakup, ponieważ jest to moja pierwsza drukarka 3d i nie miałem dużych problemów...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Niesamowita maszyna. Jestem całkowicie za nią szalony, zamówiłem drugą, żeby ci powiedzieć, ale nie jest to pierwsza, którą posiadam, ostatnia, której nie strzeże Zortrax M200. i Ultimaker 2+ i które kosztowało mnie rękę, szczerze mówiąc brawo dla naszych chińskich przyjaciół są bardzo silne, drukarka jest bardzo kompletna w opcji, bardzo dobra jakość, Druki są również, A zwłaszcza cena spadać na podłodze 300€ z ceną ultimaker mogłem kupić cztery, myślę, że to ludzie II, którzy fundują sporo kasy na swoich rowerach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Investimento Perfetto ( acquistata a 277,06€) miglior prezzo. Ora si trova a 320/370€. LEGGETE CON ATTENZIONE LA MIA ESPERIENZA, PUÒ ESSERVI DAVVERO UTILE. Partiamo con la spedizione che si prende 5 stelle, arrivata nei tempi corretti, pacco in ottime condizioni, nonostante abito in una zona un pochino remota. Per il contenuto dò 3,5 stelle ma lasciatemi approfondire il tutto. In una delle 2 paratie laterali mancavano 2 fori di fissaggio agli angolari, li ho riportati con una punta da 3,5mm, sovrapponendo i due pezzi. Sul piatto riscaldante i fori per le flange non erano precisi, quindi li ho limati fino a far scorrere all'interno le flange. La micro sd non funziona, o meglio il PC la legge mentre la stampante no. Ho dovuto utilizzare una delle mie. Struttura e montaggio si prendono 4,5 stelle. La struttura è molto solida, c'è un piccolo problema di fondo riguardo la vernice che è decisamente troppo spessa e va a coprire i filetti, quindi quando andrete ad avvitare troverete un po di resistenza. Il montaggio è semplice seguite passo a passo i video, il consiglio che posso darvi è quello di rimuovere le pareti esterne per agevolarvi il montaggio all'interno, MUNITEVI di chiavi a brugola con la pallina perché è davvero un inferno montate la macchina con quelle che vi danno. Cercate di ridurre il più possibile L'ECCENTRICITÀ della macchina. Montate tutta la parte meccanica della macchina senza bloccare le viti, anche il motore Y, provate più volte a muovere gli assi e quando tutto scorre senza sforzi bloccate definitivamente. Stampa e software 10 stelle. Stampa BENISSIMO, anche grazie al montaggio preciso. Seguite il manuale per la configurazione su PC inserite i Gcode che vi danno sulla guida nella confezione e poi iniziate a stampare. Personalmente sono felicissimo del mio acquisto ho dovuto lavorare un pò per la messa a punto della macchina ma il risultato è eccellente. Se vi può interessare io ho fatto il pagamento in 3 rate, non ho riscontrato alcun problema.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Świetny zakup, to duch 5! Edytować to przez około 3 godziny, ale tylko dlatego, że śledziłem nagranie, a facet, który nagrywa wideo nie mówi i tłumaczy się gestami. Szybka dostawa z Gls 5 dni licząc w niedziele.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Zakupiona jako pierwsza drukarka. Byłem zdumiony solidnością ciała i precyzją zespołów. Nie miałem problemu z zamontowaniem go zgodnie z wygodnymi tutorialami na youtubie. Cztery gwiazdki, boczne panele się czołgały, mimo że opakowanie było idealne. Bardzo zadowolony z pierwszych odcisków. Bezbłędna logistyka, przybyła po 3 dniach od zamówienia z punktualnym namierzaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Doskonała cicha drukarka, bardzo prosty i szczegółowy ✌🏼🙌🏼🤩💪🏼😎 instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Po skalibrowany dobrze jest to wyjątkowa drukarka i przyjazny i inteligentny społeczności wsparcia telegramów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Wspaniała rzecz!!! Fani są bardziej hałaśliwi niż silniki! Veri cicha jazda! Główna płyta mojej drukarki to MKS Robin Nano-S V1.3 z 32 bitowym kontrolerem ARM ST32F407. WiFi jest osiągany za pomocą modułu ESP8266 (ESP07), widocznego z mojego routera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny produkt, jestem naprawdę zadowolony, pierwsze wydruki ze standardowymi ustawieniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Drukarka 3D bierze, ponieważ widziane i zalecane przez przyjaciela, świetna cena i super szybka dostawa z europejskiego magazynu, więc zero ceł, teraz trzeba go tylko złożyć i iść drukować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft318 324
    • Ft126 131
    • Ft190 925
    • Ft125 800
    • Ft75 963
    • Ft146 047
    • Ft116 173
    • Ft122 483
    • Ft119 493
    • Ft167 958
    • Ft149 038
    • Ft145 304
    • Ft99 248
    • Ft53 106
    • Ft145 682
    • Ft129 969
    • Ft69 374
    • Ft14 270