Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Widziałem tyle złych recenzji i byłem sceptyczny, ale było świetnie. Pokonałem to i to wszystko wymaga. Żadnych skarg poza tym, że nie ma tacy akumulatorowej, która miała być. Jednak paski rzepowe działają w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Zamówienie 15/04 miało nadejść w godzinach 05.05.08.2005, dotarło 29.04 wiele dni wcześniej. Świetny produkt, biorąc pod uwagę cenę, to prawdziwy pocisk. Dostarczone w dobrym opakowaniu. Z dwoma warsztatami, dwoma bateriami i częściami zamiennymi. Polecam ten produkt w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Świetna mała ciężarówka, idealna prędkość dla kogoś, kto się do hobby samochodów RC pilot może być lepszy, ale wykonuje swoją pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    X04 jest teraz lepszy (1128/21) ponieważ biegi są smarowane, a dyferencjał nie rozpina się już w ciągu sekund już 3 razy i jest w pełnym gazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Czy część dostać się do przodu tor nie jest prosty i nie można ustawić i błędnie mogę, ponieważ wsparcie nie więcej pisać do jetz 1 bilet i nie ma odpowiedzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Piękny samochód, jedzie szybko. - Cieszę się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wyśmienity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Warte każdego centa! Dość szybkie dwójki. Powiedziałbym, że to najlepsza skala 1/10 za mniej niż 200 dolarów! Po 4 miesiącach jazdy w końcu złamałem zęba na podwoziu, ale kompletnie zdemolowałem ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobrej jakości samochód RC. Polecam kupić od Banggood. Jestem bardzo szczęśliwy samochód jest bardzo dobry i bardzo szybki. Tanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Upewnij się, że smarujesz i natłuszczasz przed jazdą tą ciężarówką. Ta ciężarówka jest niesamowita. Nie mam nic złego do powiedzenia. Same uśmiechy! Wszystkie te ciężarówki są niesamowite!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$488.99
    • US$475.99
    • US$84.99
    • US$101.99
    • US$90.99
    • US$60.99
    • US$95.99
    • US$105.99
    • US$85.99
    • US$140.99
    • US$285.19
    • US$98.99
    • US$107.40
    • US$112.99
    • US$55.99
    • US$151.99
    • US$105.99
    • US$576.33