Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Warte każdego centa! Dość szybkie dwójki. Powiedziałbym, że to najlepsza skala 1/10 za mniej niż 200 dolarów! Po 4 miesiącach jazdy w końcu złamałem zęba na podwoziu, ale kompletnie zdemolowałem ten samochód!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobrej jakości samochód RC. Polecam kupić od Banggood. Jestem bardzo szczęśliwy samochód jest bardzo dobry i bardzo szybki. Tanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    To nie 1/10, ta sama podstawa koła co Feiyue FY01 która jest 1/12. Biega dobry kawałek potrzebuje zlewu do silnika i wentylatora do esc, bardzo szybko się rozgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Widziałem tyle złych recenzji i byłem sceptyczny, ale było świetnie. Pokonałem to i to wszystko wymaga. Żadnych skarg poza tym, że nie ma tacy akumulatorowej, która miała być. Jednak paski rzepowe działają w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Bardzo ładny samochód o 1:10. Jest bardzo dobry. Silnik bezszczotkowy 2847 3000KV, 3 druty, metalowa skrzynia biegów, 40A w odbiorniku. Prosty nadajnik - szkoda - chciałbym, żeby go zmienili w przyszłości - nie ma odwróconego ST, nie ma TH, tylko ST Trim, nie ma D/R - szkoda. Metalowe wały napędowe, metalowe 12mm hex.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Ciężarówka nie jest bez pędzla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Świetna mała ciężarówka, idealna prędkość dla kogoś, kto się do hobby samochodów RC pilot może być lepszy, ale wykonuje swoją pracę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Świetnie, że naprawili problem z dyferencjał zero problemów biega świetnie i rozdziera się z 3 komórek lipo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2022

    Doskonały zakup, przyjeżdżam do Meksyku w zaledwie 14 dni, woow!! Duży, szybki, dużo mocy i dużo szczęścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    3rd samochód w garażu rc i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, nie jest to tak naprawdę maszyna prędkości, choć może poruszać się w bardzo szybkim tempie, ale traci oparcie dość łatwo. Postaw go na parkingu z łupkiem lub plac zabaw z drewna, który zamieni się w sprawną maszynę. Jeśli myślisz o tym, to polecam, ale kupiłem olejowe wstrząsy, które można zastąpić również, aby pomóc jego utrzymanie na drodze2. Super szybka dostawa również.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$93.99
    • US$90.99
    • US$103.99
    • US$125.99
    • US$122.09
    • US$128.19
    • US$152.99
    • US$139.74
    • US$94.99
    • US$39.99
    • US$118.99
    • US$53.39
    • US$64.99
    • US$46.99
    • US$48.99
    • US$77.99
    • US$18.99