Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    ... Pomimo moich wątpliwości, czy byłoby to... Pro!! to naprawdę przyszło... ..z dwoma bateriami! A wszystko zgodnie z opisem produktu... ...nie próbujcie tego w domu. To strzała, uszkodzisz ją. ..trochę niestabilny na pilocie. Ale to kwestia przyzwyczajenia. To nie jest dobre dla dzieci. To jest zbyt szybkie. .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Świetny produkt, wysyłka była lekka i oferowano dobry rabat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    niesamowite RC lolonrekomend najlepsze, że e miał tylko uaktualnić wstrząsy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Doskonały RC bardzo silny, chociaż nie sądzę, że osiągnąłem 50 km

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Got this truck for my daughter to join me on my bashing sessions, it's better than I expected, off course the first upgrade was the shocks, did this before first run. Handles very good, way too much power for the size, the durability has been tested and so far she holds up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Wysyłka dostarczona do Polski w 8 dni, więc bardzo szybko. Samochód jest bardzo zapakowany i wszystko zgodnie z opisem na aukcji. Samochód wygląda na bardzo solidny. Wskazuje na mocne komponenty. Obecnie testowane tylko w celu sprawdzenia, czy działa w domu. Bardzo trudno poradzić sobie z jej mocą w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Ten w skali 1/16 jest naprawdę dobrze zbudowany z wielu metalowych części. Dobrze wychodzi z pudełka i jest dość chłodno przy użyciu standardowej baterii 2s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wydaje się, że toczy się płynniej niż w innych mini monster truckach. Nazywanie tego „pro", ale wysyłka z nimi jest trochę dziwna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Doskonały samochód, miał być 122 funtów, kupiłem go za 48 funtów. Totalna kradzież. Świetny samochód, bardzo wytrzymała, bezszczotkowa moc i przyspieszenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$80.99
    • US$58.29
    • US$54.99
    • US$107.99
    • US$13.99
    • US$96.99
    • US$99.99
    • US$98.99
    • US$79.99
    • US$83.99
    • US$56.99
    • US$132.99
    • US$160.53
    • US$132.19
    • US$98.16
    • US$80.99
    • US$65.99
    • US$92.99