Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    Nigdzie nie znajdziesz takiego rc w tej cenie! Jest bardzo dobrze zaprojektowany i bardzo wytrzymały. Metalowe przekładnie, środek, standardowe serwo. Obsługuje niesamowitą, doskonałą platformę do aktualizacji bezszczotkowych 👍

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Parcel dotarł w dobrym stanie w ciągu 15 dni. Obie baterie doskonale wyważone na 3,8v. Zawieszenie jest trochę sprężyste, ale łatwe do naprawienia. Przyzwoicie szybki jak na tę cenę. Wszyscy w górę, niesamowite uderzenie za dolara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bardzo fajne RC za cenę, polecam ten na pewno, jeśli masz jakieś pytania, śmiało pytaj mnie, a ja odpowiem za ciebie

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    i received this yesterday after 15 days . for its price and as my 1st basher/monster truck its Awesome!!! 2x batterys included LiPo 1600mah oil filled shocks. front are great. but rear are too soft and squishy. possible oil leak. we may need to check that. for a beginner this is great and lots of fun. i hope the parts last and easy to find replacements. i love the lights.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    10/08/2022

    Absolutna okazja! Wstrząsy oleju, dyfuzor środkowy, dwie baterie itp. Świetna ciężarówka RC za te pieniądze. Dzielą się częściami z HBX i Bezgar, więc nie jest to problem. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Sprawdź moje wideo 3S na YouTube za pomocą poniższego adresu URL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Wszystko w tej ciężarówce jest imponujące! Za tę cenę byłem absolutnie zdumiony. Posiada wiele metalowych części, w tym wszystkie metalowe przekładnie. Różnice są smarowane, a wstrząsy są pełne. Jest to naprawdę gotowy samochód do jazdy i świetny dla początkujących, którzy chcą uderzyć tanio. Nie jest to post z pudełka, ale łatwo go podnieść. Byłbym ostrożny idąc bezszczotkowy, choć nie wydaje się, aby znaleźć wiele dla części zamiennych zawieszenia (kości, piasty, ect.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Szukałem centralnego rozróżniania. Nie ma wielu mniejszych łusek z dyferencjałem środkowym. Pochodzi z właściciela kraton lub talion xl.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Top quality piece of kit this is for the money!! It's based (I think) on an HBX chassis, so it's super tough and handles well! Comes with two batteries for extra run time. Full metal transmission and a centre diff!!!! Strong 550 brushed motor. Very impressed with this RC. Check out my full YouTube review video using the link below. https://youtu.be/kjiMueme2Ho

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Zamówione z amerykańskiego magazynu i przywiezione w 4 dni. Świetna ciężarówka dla początkujących dla syna do zabawy. Tylko 2 baterie AA zamiast 4! Każdy rodzic się raduje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Bardzo ładny samochód szczególnie w cenie..

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$32.99
    • US$152.99
    • US$167.99
    • US$159.99
    • US$37.99
    • US$139.99
    • US$159.99
    • US$98.99
    • US$115.99
    • US$55.05
    • US$139.99
    • US$118.99
    • US$106.99
    • US$85.99
    • US$53.39
    • US$279.99
    • US$85.99