Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Bardzo ładny RC jak na tę cenę. Prawie to samo co 16889a pro, ale z 2 lipo i tańsze. Tylne górne zawieszenie jest inne, może słabsze. Porównujesz rozmiary z HBX 18, 144001 i Typhon 6S. Otwórz dyferencjał i nasmaruj je. Nie panikuj, są tylko 2 satelity w tych różnicach!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Jest to bardzo dobry wózek RC 4, który jest bardzo wytrzymały i przyjemny w prowadzeniu. Dodatkowo masz wysokiej jakości RC Remote Control. Tam możesz bezstopniowo regulować prędkość samochodu i w przybliżeniu wybierać między 50-75 a 100% prędkością. Jest to zaleta, ponieważ możesz jechać powoli i szybko, jeśli chcesz, a w pozycji środkowej masz hamulec. Ładowarka USB jest w porządku, ale musisz mieć czas około 2,5 godziny, aby naładować akumulator całkowicie. Polecam zewnętrzną szybszą ładowarkę Lipo. Niż można naładować baterię w ciągu 1 godziny. Akumulator działa na samochód od 20 do 25 minut, co jest uzależnione od prędkości jazdy samochodem. Mam drugą baterię w tym zestawie, więc baw się dobrze przez 20 do 25 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Pozycja jak opisać wygląda świetnie i po prostu niesamowite!!! Szybki, trwały i długotrwały akumulator mały samochód, który po prostu utrzymuje się szybka wysyłka do Kanady Polecam ten sprzedawca i na pewno kupić ponownie dzięki 👍⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ten samochód RC ma takie same specyfikacje jak HBX 16889A Pro, ale za to trochę mniej. Za cenę, której nie mógłbyś żądać więcej. Posiada więcej niż moc enogh dla początkujących do średnio zaawansowanych. I skarpetki są niesamowite, jak to są pola naftowe. Sprawdź skarpetki po otrzymaniu, ponieważ mogą potrzebować dopełnić olejem. Sprawdź też śruby wokół samochodu, czy nie ma szczelności, ponieważ straciłem nakrętkę na pierwszym napędzie. Dodałem trochę niebieskiego Loctite, żeby je zabezpieczyć. Ale ogólnie jest to świetny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo szybka dostawa do Niemiec. FC600 wygląda jak Truggy wersja mojego HBX 16889a Pro, ale jest znacznie lepsza w obsłudze. Oba są zabawne w odbijaniu i skakaniu, mają dużo kontroli powietrza, ale jednocześnie tracą te zaciski do mocowania ciała, wydają się wiedzieć, dlaczego dodają 4 zamienniki Akcja trwa około 30 minut. Uderzenia. Wykonał kilka skoków o wysokości >2 m, nic nie jest zgięte lub złamane, ale teraz coś piszczy. Moja dziewczyna kilka razy staranowała rzeczy w ogrodzie z pełną prędkością, i to również nie zostało widoczne żadne uszkodzenia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Zainstalowałem 1/10 kół buggy w tej ciężarówce. - Teraz jest o wiele lepiej. Świetnie się bawię prowadząc ten mały statek kosmiczny. 10 paczek na szorstkim, piaszczystym terenie z dużą ilością skoków i przeskoków. Nic się nie złamało. Użyłem taśm rzepowych przyklejonych do podwozia, żeby utrzymać ciało, tak jak moje rajdowe wózki. Te spinacze zbyt łatwo się gubią, ale rzep działa świetnie i koniec z mieszaniem małych klipsów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Ten mały samochód z RC naprawdę mi zaimponował, obczajcie mój film o odkopaniu i rozwalaniu na YouTube w Thompson RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Wspaniały samochód RC jest dokładnie taki, jak opisano Polecam wszystkim zainteresowanym wstąpieniem do hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wspaniały mały samochód! Jest jakiś dźwięk grzechotania, głównie dlatego, że jest ulepszony o ruchome metalowe części. To jest to samo 16889a pro, tylko inne ciało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Większy niż się spodziewaliśmy. Miejmy nadzieję, że to przetrwa. Przybycie w świetnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 573
    • Ft5 074
    • Ft7 580
    • Ft3 953
    • Ft15 163
    • Ft26 703
    • Ft39 891
    • Ft24 428
    • Ft17 438
    • Ft18 460