Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2020

    Dostawa na Ukrainę - szybko, dwa tygodnie. Zapakowane w firmowe kartonowe pudełko. Pudełko jest lekko pogniecione na żebrze, ale jest nienaruszone. W zestawie znajdują się instrukcje w języku angielskim, kabel do ładowania, gwarancja. Nie chciałem ściągać aplikacji, tylko ściągnąłem ją z ГуглПлейМаркета. Zgodnie z instrukcją, podłączyłem wszystko przez Bluetooth do Смартфону. W grach wszystko działa, w niektórych grach trzeba było ręcznie regulować przyciski. Plastik sam w sobie jest wysokiej jakości. Wszystko zrobione na wysokości. Joystick jest zadowolony. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    o controle veio com problema no analógico esquerdo mais eu conseguir resolver, o controle também tem problema de não atualizar e causando bugs no jogo oddmar, mais em geral eu gostei so acho que deveria ter um suporte melhor por parte da Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    excelent product and arrived in good condition both the box and the controller. Instant connection with smartphone and no lag while playing games. The mapping tool is a little confusing though..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    Ottimo prodotto ben fatto e funziona alla grande con pubg mobile. ..i tasti sono configurabili grazie all Applicazione disponibile su PlayStore.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Wszystko jest w porządku. Dostarczony w 8 dni do Portugalii, więc jest bardzo szybki. Moja Mi Lite 10 z walizką może pasować, jeśli trochę popchnij. W sumie, świetny zakup!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Szybka wysyłka i gamepad jest wspaniały! Nie musisz instalować 2000 aplikacji, jeśli zainstalujesz oficjalną aplikację Flydigi, możesz grać co chcesz. Granie w Cod Mobile z tym gamepadem jest niesamowite!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Ótimo produto, boa qualidade e bem construído, funcionou perfeitamente com o meu aparelho e o aplicativo é muito, de fácil configuração.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    Jest tylko z kablem ładowarka, nic więcej. Dobra jakość, opór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Dzięki, kochana muchdigi 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Thank You Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 100
    • Ft12 258
    • Ft11 347
    • Ft6 401
    • Ft21 941
    • Ft16 195
    • Ft27 238
    • Ft16 376
    • Ft7 947
    • Ft16 644
    • Ft29 479
    • Ft9 169
    • Ft20 962
    • Ft12 117
    • Ft16 703
    • Ft3 780
    • Ft31 117
    • Ft21 846