Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Wielki Produkt czas, aby dostarczyć rozsądne więcej nadrabia dla wielu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry produkt 14 dni do przyjazdu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Doskonały produkt smakował tost

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Szybka dostawa i w idealnym stanie, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Świetny 🥰 sterowania. Gram COD Mobile i PUBG 🥳😍🥰🥰🥰🥰🥰 Kupiony 12 sierpnia. Kontrola została wysłana z Chin 18 sierpnia, do Brazylii dotarła 24 sierpnia, Dzień 25 minął i został skierowany do agencji dystrybutora mojego miasta „RJ". 26 sierpnia został skierowany do agencji mojego sąsiedztwa w pobliżu mojego domu RJ - SJM, a ty wierzysz, że poczta przyszła dziś, 28 września! Prawie 35 dni później. Ta poczta to wstyd! Za Brazylię! Prywatyzacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Świetny produkt dobre opakowanie bardzo szybka dostawa wszystko dobrze jestem naprawdę zadowolony wielkie dzięki banggood....Otrzymałam wszystko jak pokazano na zdjęciu dokładnie i w dobrym stanie....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Opakowanie i element jest dobry, nie testowałem jeszcze. Mam nadzieję, że zadziała poprawnie w moim androidzie. Potrzebujesz więcej cierpliwości, żeby czekać. Na bliskowschodnie dostawy potrwają więcej niż miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Przybył bardzo szybko produkt, moje gratulacje dla sprzedającego. Nie brakowało niczego, a produkt jest wysokiej jakości. Dostawa trwała tylko 17 dni do Brazylii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Najlepszy kontroler PUBG- Flydigi WASP 2 PRO. Otrzymałem produkt 10 dni wcześniej, niż się spodziewałem. Dobra jakość wbudowana i super wydajność. Jego bardzo tanie w porównaniu z innymi witrynami sklepowymi online. Naprawdę polecam dla wszystkich graczy PUBG & Call Of Duty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Produkt działa całkiem dobrze, ale proces przygotowania jest tak żmudny i długi i może trwać wiecznie. W końcu produkt działa bardzo dobrze i jest z parą rękawów palców, trochę dobrych szczegółów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$8.99
    • US$54.04
    • US$21.93
    • US$31.99
    • US$35.79
    • US$68.99
    • US$67.84
    • US$34.99
    • US$20.99
    • US$56.99
    • US$52.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$25.99
    • US$46.19
    • US$39.99
    • US$19.62