Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Świetna, bardzo dobra konstrukcja, uczucie w ręku jest z materiału premium, ustawiłem go na moim laptopie i Androidzie, w obu działa świetnie. Przyjechał dwa dni przed czasem.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dobrej jakości plastik z ładnym designem, nie licząc bazy telefonów komórkowych, i nie wiem jak można go kupić jako dodatkowy, więc jeśli go potrzebujesz, lepiej kup najdroższy model wierzchołka 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    To jest bardzo ładne sterowanie, podobało mi się!! I przyszło do mnie w ciągu 2 tygodni. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przybyłem za 33 dni. Jeszcze nie testowałem, ale wygląda na to, że widzę dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Sterowanie jest fantastyczne, analogi są doskonałe, gorąco polecam zakup. To najlepsza kontrola, jaką miałem do tej pory! Dwie ważne rzeczy w moim zakupie: - Kontrola dotarła do mojego domu w ciągu 25 dni (co jest dość szybkie!). - Został obciążony na celowniku, 113 R. Ale jak zapłaciłem za ubezpieczenie taryfy celnej (było to tylko USD 1), strona zwróciła mi 100% ceny. Najlepsze ubezpieczenie, jakie w życiu zrobiłem, myślałem, że umrę za dodatkowe 113 dolarów, które nic, było gładkie! Polecam kupno w Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Sensacyjna kontrola, budowa jest bardzo dobra, tak samo jak w przypadku producentów konsol. Przyciski C i Z są skonfigurowane jako L3 i R3 i uznałem to za bardzo przydatne, wygodniejsze niż wciśnięcie tych analogowych. Bateria działa około siedmiu godzin, ale myślę, że powinna wytrzymać dłużej bez podłożonego frontu, jeszcze jej nie przetestowałem. Jedyne, co mi się nie podobało to zasięg bezprzewodowego połączenia 2.4ghz - myślę, że dla każdego, kto używa komputera na stole i gra siedząc przed pc ok; Ale używam go w telewizorze w pokoju i nie mogę się za bardzo ruszać z kontrolą. Nie testowałem jeszcze bluetooth, ale może być lepiej Gorąco polecam!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Mój produkt pojawił się w oczekiwanych dniach, ale jeśli był trochę poobijany, to pudełko. Ale wszystko wyszło tak dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    ładny produkt naprawdę tani dla tego, co daje, ale jakość wydaje się trochę tania, ale to w porządku świetna cena za dolara

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Wokół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Niezły kontroler!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 602
    • Ft13 107
    • Ft7 548
    • Ft10 974
    • Ft27 185
    • Ft13 189
    • Ft7 529
    • Ft10 597
    • Ft28 768
    • Ft14 091
    • Ft9 043
    • Ft8 666
    • Ft11 357
    • Ft32 036
    • Ft10 216
    • Ft5 300
    • Ft23 923
    • Ft20 439