Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2020

    To przyszło w ciągu 6 dni. Przedmiot w dobrym stanie. Dziwna sprawa ze spustem: 1 spust nie ma baterii. 2. Jeśli zapalnik jest podłączony do głównego spustu, nie można naładować głównego spustu. Uwaga: Jeśli masz krótkie palce, to może być trudne dla Ciebie użycie drugiego przycisku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Prezentuję go żonie, gdy często gra w pubg. Ona kochała spust, a także poprawiła rozgrywkę, jest to dobra jakość i mieć dobre zapas baterii. Poleciłem to moim przyjaciołom i zamówiłem jeszcze 4 spusty, aby dać to moim przyjaciołom z gier. Jeśli grasz w pub, to na pewno masz to. Wielkie dzięki bangood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Podoba mi się to, że wciąż się do tego przyzwyczajam do gry w Call of Duty. Nie użyłem opcji nagrywania akcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobra jakość. Coś niewygodnego w użyciu. Potrzebuje gumy, aby nie porysować tylnej szyby Smartphone. Bardzo miłe. Kupiłbym jeszcze raz. Dziękuję Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Produkty wysokiej jakości,....polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Jeszcze go nie użyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Jeździł bardzo długo 3 miesiące... Zapłaciłem ekstra za szybką dostawę i nadal trwało 3 miesiące)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    - świetnych kontrolerów do cod mobile, tylko jeden problem jest taki, że nie mogę ładować telefonu i korzystać z nich w tym samym czasie - gdy je otrzymasz trzeba naładować sterowniki przed ich użyciem - 17 Dzień dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Przybył w idealnym stanie! Wszystkie rzeczy były zapieczętowane. Dostałem swój w ciągu 10 dni. Pamiętaj, że te żądła muszą być naładowane. To jest o wiele lepsze niż poprzedni model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wszystko jest w doskonałej formie, ale najważniejsze, dostarczone w ciągu 7 dni. Bardzo zadowolony z produktu, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19,266
    • Ft2,794
    • Ft3,105
    • Ft19,266
    • Ft1,551
    • Ft11,185
    • Ft12,428
    • Ft23,927
    • Ft1,551
    • Ft6,834