Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Pudełko było miętowe, ale zawartość nietknięta. Dostarczone pod drzwi. Świetny szybowiec za jego pieniądze. Pod serwosami, ciągami, dzikami i silnikami są regularne siedzenia, sterowane powierzchnie są już przygotowane. Cóż, to tylko dar losu! Bardzo chętnie kupuję. Możesz po prostu wyjść, możesz umieścić 3 gramy servo i planować w przepływie wiatru, lub możesz zrobić 2x silnikowy szybowiec FPV

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    W końcu zamówiłam szybowce (2 szt.), do eksperymentów. Wysłane przez jakąś nieznaną firmę transportową CGS, która przekazała paczkę SDEC, a ten cholerny SDEC przekazał ją do Poczty Rosyjskiej, która przez 17 dni przechowywania nie wysłała nawet zawiadomienia o paczce, a tory w ogóle się nie zepsuły na ich stronie. Przesyłka była w dobrym stanie, bez uszkodzeń. Teraz o modelu - przesłana wersja FX707S. Ale trochę zmodyfikowana przez szalone chińskie uchwyty - mocowanie skrzydeł jest wklejone w fuze, a teraz lotnik nie ma do zainstalowania. Będziemy musieli wyciąć to gówno i naprawić skrzydła inaczej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Widziałem wiele filmów na Youtubie, gdzie wiele osób decyduje się kupić samolot LDL i zmienić go na RC. Samolot Lidl jest dość tani w 8.00-9.00€, ale uważam, że Flybear FX707 jest dużo lepszą opcją do modyfikacji Za 21.99$Sd kupiłem trzy. Pozwala na wybór z dwukanałowego samolotu lecącego do 5kanałowego motorowego szybowca z aileronami i klapami. W przypadku silników można również wybrać silnik jednonosowy lub konfigurację skrzydeł dwusilnikowych, ponieważ jest on już zaprojektowany do trzymania silników na skrzydłach. Moja pierwsza konwersja, którą obecnie pracuję, będzie 4kanałowym pojedynczym motorowym szybowcem. Używam do silników i elektroniki XXD A2212 2200KV 2212 Brushless Motor 6035 śmigło SG90 9g Micro Servo*2 30A ESC Combo dla RC Airplane Helikopter na silnik i E SC, 4 servo z 6PCS Racerstar MG90S 9g Mini Metal Gear Analog Servo dla 450 RC Helicopter RC Car Boat Robot. Zamierzam dodać rekwizyt składany i prawdopodobnie użyję dla zasilania ZOP 3s 40C 1500mAh, który ściśle mieści się pod skrzydłami. W zależności od całkowitej masy płaszczyzny, zgodnie z konfiguracją, skrzydła mogą wymagać dodatkowej siły ze sparingami włókien węgla, aby wyrównać obciążenie skrzydła. Usunąłem też metalowe kulki ciężarowe, które samolot przykleił w strefie kokpitu. Jak na razie samolot zasługuje na 5 gwiazdek za cenę, wielkość i jakość. Musi to zdecydowanie udowodnić, że jest to godny lotnik po tych ekstremalnych modyfikacjach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Zamówione w magazynie CZ, szybka dostawa, bez uszkodzeń transportu! Otrzymałem wersję FX707S, tj. W tym przygotowanie do instalacji RC. Materiał jest EPO z bardzo dobrym wyglądem materiału. W kadłubie, skrzydłach i ogonie pręty zbrojeniowe są już połączone w fabryce. Bardzo dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Miał pokręcone samoloty, pudełko miętowe, wyprostowane żelazo. Doskonały lekki samolot dla FPV. Masa startowa 400 gramów z dwoma silnikami dys 1806 2300 kv i 2S 18650. Radzę wzmocnić skrzydła grabiami węgla 4*1. Sterownik Mateka 411 WSE dostał się bez problemu pod skrzydło, a 411 WING będzie pasował. ES9051 Emax maszyny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    28/09/2020

    Idealne do konwersji RC. Zrobię z niego elektryczny szybowiec. Kapelusz zapewnia więcej niż wystarczająco miejsca dla wszystkich części elektronicznych. Zapasy Servo są dostępne dla klap, ale nie dla aileronów. Jakość wygląda całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Zawartość paczki jest poważnie uszkodzona, nie było informacji o zmianie numeru toru, otrzymała paczka przypadkowo wtargnęła na niezbędną pocztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    06/10/2020

    Świetny stosunek ceny do wydajności. Mam już 3 z nich i użyję go do różnych konwersji RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Коробка пришла помятая, однако товар не пострадал. Самолётом доволен, пена качественная. В комплекте идут два карбоновые стержня для увеличения арочности: в крыло и в корпус. Но можно было за такие деньги положить качалки и т. д.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Ten szybowiec jest wykonany z EPO, a nie z PPE i jest kilka domyślnych zastrzyków, dlatego 4/5 dla jakości. W przeciwnym razie ten samolot jest naprawdę interesujący i dobrze zaprojektowany z wielu miejsc przeznaczonych dla 4 serwo, zawiasów, baterii, odbiornika, pchaczy. Ma ładny wygląd. Nie próbowałam jeszcze latających carakterystyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 487
    • Ft72 608
    • Ft46 389
    • Ft13 595
    • Ft26 541
    • Ft31 938
    • Ft83 144
    • Ft30 894
    • Ft61 112
    • Ft24 715
    • Ft11 120
    • Ft17 991
    • Ft32 074
    • Ft24 715
    • Ft8 339
    • Ft16 768
    • Ft21 625
    • Ft7 103