Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Doskonały samolot. Pomimo swoich rozmiarów lata bardzo dobrze z umiarkowanymi wiatrami i (głównie bez wiatru), więc możemy dostać się do hobby i mieć dużo zabawy. Pomimo małego rozmiaru i bardzo małej wagi, nadal ma kilka małych manewrów. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    zadowolony z zakupu, będę kontynuował zakupy na stronie, zajęło dokładnie 20 dni, aby dotrzeć do mojego domu w Chihuahua Mexico, należy podkreślić, że trwało to dłużej w kraju ze względu na kwestie celne i tak dalej, ale zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    great price 21$. I recommend for beginner

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo proste, ale słodkie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Ładny mały samolot, doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Super ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    If you are a Cessna Plane lover, If you or your kids want to have fun flying RC Planes in Parks, double your picnics fun, then you gotta get yourself one or two of these mini Cessna RC Planes. They are very durable, very beginner and kids friendly and super easy to fly. These are absolutely fun to fly and enjoy your time with your kids and family. Watch Video here https://www.youtube.com/watch?v=_rUakhjYNSA https://www.youtube.com/watch?v=3_xKAVnddRM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Doskonały samolot RTF Tani koszt 2CH odpowiedni dla początkujących, dzieci i nie tylko! Kompletny zestaw z doskonałą jakością do ceny! Pełna recenzja na YouTube: Nera87

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Przybyłem w dobrym stanie... Skrzynka nieco zmiażdżona.. Ale to najmniej... Wygląda świetnie.. Polecam to. Dobry towar...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    el producto llegó bien la caja nomas llego un lado rota pero el producto llegó bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.99
    • US$70.44
    • US$55.98
    • US$91.99
    • US$66.84
    • US$75.89
    • US$10.34
    • US$49.65
    • US$29.89
    • US$55.19
    • US$136.84
    • US$72.90
    • US$69.99
    • US$109.19
    • US$95.99
    • US$137.99
    • US$23.90
    • US$51.78