Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2847)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(2847)
    • 5 Star(2701)
    • 4 Star(134)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Nie, nie, nie, nie, To się nie włącza, Na zasilaniu 5V usb. Opakowanie było w porządku, nie trwało to zbyt długo, produkt wygląda fajnie. Podłączyłem kabel z portem USB komputera, a później z power bank, ale to nie działa. Czy to działa tylko na 6 woltów? Ale powinno działać, bo 5 śrub nie jest niskim napięciem dla niego.. Przetestuję go z AA, bo czuję, że potrzebuje 1,5 x4, czyli 6 V... Ale nadal nie mam dobrych przeczuć. Czy muszę go włączyć za pomocą AA po raz pierwszy, a następnie zrobić kilka wewnętrznych ustawień?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bardzo dobry nadajnik 10ch i odbiornik 6ch z dużą różnorodnością funkcji! Paczka dotarła bardzo szybko do Grecji w doskonałym stanie. Również zespół Banggood zaoferował mi doskonałe wsparcie jakościowe w kwestii, która powstała na temat metody wysyłki. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Cóż, mój nadajnik przybył dziś wcześniej niż się spodziewałem. Nic nie jest uszkodzone, wszystko wygląda dobrze. Tylko, że jest napisane 6 kanał to powinno być 10 kanał to może być tylko Box 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Na początek, dostawa dotarła przed czasem, odpowiednie opakowanie i nic. Nowy produkt i w dobrym stanie, chociaż wykryłem na ekranie niemal niezauważalne smugi. Sprawdziłem prawidłowe działanie produktu za pomocą prostego zastosowania i odpowiada prawidłowo. Konkretnie kup Tryb 2 (Akcelerator na lewym Joystick) Bardzo zadowolony z zakupu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Wielki Przekaźnik RC! Podoba mi się i nadal personalizuje ustawienia. Planuję użyć tego do szkolenia RC dla moich dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Dobry nadajnik dla początkujących lub pośrednich pilotów. Łatwy do ustawienia. Lekka waga. Gorąco polecana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    W porządku, normalne pakowanie, nie ma problemu, dodatkowo zrobiłem trenera kablowego dla symulatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Ładny nadajnik, dobry stosunek jakości do ceny. Mniejsze niż oczekiwane, ale dobrze leży w twoich rękach. Wiele opcji. Tylko 3 miksery w trybie samolotowym, więc może za mało, jeśli latasz wymyślne dlg itd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Buena relación calidad precio. Llegó antes del tiempo acordado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Wszystko w porządku, nowe pudełko! 10 dni od CN do CH przez TNT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$23.59
    • US$28.74
    • US$114.33
    • US$87.39
    • US$57.74
    • US$18.47
    • US$41.57
    • US$131.00
    • US$13.85
    • US$30.02
    • US$48.50
    • US$28.86
    • US$35.99
    • US$45.03
    • US$37.94
    • US$219.99
    • US$15.50