Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2022

    Was soll man sagen, wenn man sich das System bestellt, hat man sich vorher darüber informiert. Ich bin mit der Ausstattung und dem Zubehör zufrieden, und der feste Koffer ist ein willkommender Aufbewahrungsort. Einziger Nachteil, dass man das Steuerrad mittig klappen muß damit man den Koffer schließen kann. Die Lieferzeit von 14 Tagen nach Deutschland ist in Ordnung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Bardzo imponujący kontroler wysokiej klasy ze wszystkimi akcesoriami, w tym bezprzewodowym ładowaniem. Jest to bardzo dobrze wyposażony pilot, który ma więcej funkcji niż większość będzie potrzebować, w tym bardzo niskie opóźnienie dla zawodników. W mojej recenzji okładam i wyjaśniam wszystkie funkcje tego radia. Znajdź moją recenzję na quadifyRC.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Czuje się jak NB4 w ręku z ulepszeniami Pro. Świetne pudełko nie prawdziwe włókno węglowe, ale jest dobre i mocne. Wszystko dotarło zgodnie z zapowiedzią w ciągu 2 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Chociaż trochę to trwało, jestem bardzo zadowolony z nowego nadajnika. Jestem pod wrażeniem wszystkiego, co może zrobić. To jest o wiele lepsze niż zwykłe nadajniki za 40 dolarów tak wielu zazwyczaj używać. Paczka dotarła w dobrym stanie, bez uszkodzeń. Tak, polecam ten nadajnik każdemu, kto szuka poważnego radia, które ma wiele opcji programowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Wspaniały produkt, przybył do Włoch w 15 dni bez dodatkowych opłat celnych: Działa świetnie i jest łatwe do programowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Niesamowite sterownik. tak wiele sposobów, aby wybrać pojazdy w i telemetrii jest najbardziej pomocne w konfiguracji pojazdu do osiągnięcia szczytowej wydajności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Noble Pro to taki doskonały pilot zdalnego sterowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Ładne radio, budowa jest na najwyższym poziomie (nie dla przypadku) i oferuje wiele poprawek. Bezprzewodowa ładowarka w ogromnej aktualizacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Wszystko co mogę powiedzieć to wow! Co za wspaniałe doświadczenie w mniej niż 2 tygodnie. Stan idealny, bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Mam mojego szlachetnego pro z w 2 tygodnie z Chin do Kanady, to nie jest złe Jeśli chodzi o radio, to jest to najlepsze radio jakie posiadam w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$18.99
    • US$107.33
    • US$19.59
    • US$42.99
    • US$68.99
    • US$199.99
    • US$20.69
    • US$17.24
    • US$172.49