Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(515)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(515)
    • 5 Star(503)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Fantastyczna umowa! Ten nadajnik ma świetne wyczucie, solidną jakość. W pełni funkcjonalny, wymaga funkcji i nie tylko. Świetnie nadaje się do czołgania, rozbijania lub modeli na dużą skalę. Wiele poprawek, wiele poprawek. Może być uaktualniony do sześciu kanałów z tylko aktualizacją firmware. Przez lata miałem kilka produktów FlySky, wszystkie postawiły się świetnie testowi czasu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Naprawdę ładne i wysokiej jakości radio. Posiada funkcje pamięci, dalekiego zasięgu . (ponad 150m, nie testowano dalej, ponieważ nie ma sensu na dłuższy zasięg dla samochodu) I inne przydatne sztuczki, takie jak ABS i konfigurowalny spust / napięcie koła. 5 gwiazdek na pewno. Używaj go do samochodu w skali 1/8.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Niesamowite nie przyszedł z odbiornik brakuje, ale jest jeszcze jeden w drodze, ale poza tym ten nadajnik jest najlepszy mam czujnik temperatury jest plug and play

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Ohhhhh mój Boże jeden z najlepszych nadajników kupiłem piękny pakiet 5star od Flysky i banggood dziękuję za tanią cenę pomógł mi to bardzo wdzięczny pakiet ok, ale musiał zostać wysłany w innym pudełku dla ochrony spróbuję wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Prawdziwe uaktualnienie z radia Flysky. Zazwyczaj używam Sanwa MT4/4S do moich samochodów. Plan zmiany radia w moim TRX6 jest to najlepsze, co mogę dostać i naprawdę warte od wszystkich recenzji widocznych wszędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Przybył szybko z drugiego końca świata. Jeszcze go nie użyłem, ale 🌎. czuje się tak dobrze w dłoni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Super jakość radio, idealne do użytku z kyosho mini z fhss, dzięki modułowi fs-rm005. L, ekran dotykowy jest wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny produkt działa dobrze i jest łatwy w użyciu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Po otrzymaniu pakietu tydzień wcześniej, mogę tylko powiedzieć, że ten produkt jest niesamowity. Pochodząc z nadajników RTR z różnych firm, to zupełnie inna liga. 100% zadowoleni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Świetna wygodna w użyciu i bardzo szybka wysyłka, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$18.39
    • US$21.84
    • US$17.31
    • US$39.99
    • US$22.99
    • US$56.58
    • US$18.99
    • US$15.00
    • US$11.49
    • US$66.98
    • US$107.33
    • US$16.09
    • US$69.29
    • US$43.69
    • US$26.55
    • US$134.99
    • US$84.99