Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(607)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(607)
    • 5 Gwiazda(595)
    • 4 Gwiazda(10)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2023

    Najlepsze radio w tej cenie, super! Po prostu uwielbiam Noble NB4, aktualizacja oprogramowania układowego, aby uzyskać 8 kanałów jest łatwa. Dziękujemy za cenę aweseome, Banggood! Przyszedł bardzo ładnie i bezpiecznie zapakowany, w szerszym „zewnętrznym pudełku" o idealnej wielkości, super bezpieczne, najlepsze opakowanie Banggood w historii. Więc 3 pudełka, aby zabezpieczyć Szlachetny... „wewnętrzne pudełka" przybyły w absolutnie idealnym i miętowym stanie, sprawdź zdjęcie. Chciałbym, gdyby Banggood dobrze zapakował wszystkie swoje przesyłki. Kciuki w górę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2019

    You simply can't do better for under $250. It punches above its weight and able to compete with much more expensive radios too. There're 2 receivers in the package one massive and one small. You also get the power bank as the base, weird design but a delight to have. Latency is superb too. A few things I don't like, 1. screen is not tightly mounted on the radio, it wobbles a bit when I touch. 2. screen is unable to see under sunlight. Apart from those, everything is perfect. The small receiver fits on Atomic AMZ under Mini-Z body, and that's what all I ask for.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2018

    This is nicely build transmitter.. It feels very sturdy & looks nice.. The range is good.. It has an enormous amount of features for a radio at this price.. The receivers are a bit pricy, and I think FlySky should have made the radio backwards compatible with old receivers. I do hope FlySky will allso make some kind of storage / transport pouch available..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Ohhhhh mój Boże jeden z najlepszych nadajników kupiłem piękny pakiet 5star od Flysky i banggood dziękuję za tanią cenę pomógł mi to bardzo wdzięczny pakiet ok, ale musiał zostać wysłany w innym pudełku dla ochrony spróbuję wkrótce

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Naprawdę ładne i wysokiej jakości radio. Posiada funkcje pamięci, dalekiego zasięgu . (ponad 150m, nie testowano dalej, ponieważ nie ma sensu na dłuższy zasięg dla samochodu) I inne przydatne sztuczki, takie jak ABS i konfigurowalny spust / napięcie koła. 5 gwiazdek na pewno. Używaj go do samochodu w skali 1/8.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Świetny produkt działa dobrze i jest łatwy w użyciu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Ten Noble jest niesamowity. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2020

    Najlepszy nadajnik nie będziesz rozczarowany. Muszę. Zalecam 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Fantastyczna umowa! Ten nadajnik ma świetne wyczucie, solidną jakość. W pełni funkcjonalny, wymaga funkcji i nie tylko. Świetnie nadaje się do czołgania, rozbijania lub modeli na dużą skalę. Wiele poprawek, wiele poprawek. Może być uaktualniony do sześciu kanałów z tylko aktualizacją firmware. Przez lata miałem kilka produktów FlySky, wszystkie postawiły się świetnie testowi czasu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Super jakość radio, idealne do użytku z kyosho mini z fhss, dzięki modułowi fs-rm005. L, ekran dotykowy jest wygodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$31.99
    • US$33.99
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$11.49
    • US$22.99
    • US$55.99
    • US$7.99
    • US$43.69
    • US$42.99
    • US$18.39
    • US$9.49
    • US$6.99
    • US$12.99
    • US$344.99
    • US$74.99
    • US$25.29