Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Przyszedł przyzwoicie zapakowany, ale również przyszedł tydzień wcześniej, co było bardzo miłe. Połączenie do wielu maszyn jest proste i zakres w cudowny.. Mimo wszystko jestem pod wrażeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Doskonałe radio, już wypróbowane na moim Baja, zasięg ponad 500m, nie wiem dokładnie jak daleko może się posunąć, ale myślę, że 1000m. Dzięki, Banggood! Bardzo zadowolony, nie jest do końca lekki, jest z dodatkowym kablem odbiorczym itp itd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Najlepszy nadajnik i odbiornik jaki kiedykolwiek miałem. Bateria działa przez kilka godzin, doskonały zasięg i przyczepność. Na pewno do następnego razu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Nadajnik i odbiornik działają idealnie. Jestem bardzo zadowolony klient z produktu, który otrzymałem dobrze zapakowane dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Wygląda na to, że jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dotarł zgodnie z oczekiwaniami!!? Dobra jakość, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Doskonała jakość. wysoka zalecana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Wszystko wydaje się idealne, nadal do przetestowania, instrukcje w języku angielskim i chińskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Dopasowałem go do odbiornika Sinohobby miniq 2 w 1. Wydaje mi się, że to naprawdę świetne jak na cenę, którą ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jest wyposażony w odbiornik z pre-binded. Łatwy w obsłudze i konfiguracji. Dobra jakość tworzyw sztucznych. Polecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$41.39
    • US$43.99
    • US$99.32
    • US$33.34
    • US$59.99
    • US$37.94
    • US$31.17
    • US$48.50
    • US$19.54
    • US$85.99
    • US$8.04
    • US$45.99
    • US$57.49
    • US$35.64
    • US$104.49
    • US$219.99
    • US$40.99