Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4926)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(4926)
    • 5 Star(4713)
    • 4 Star(182)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    The receiver and the sender are ready to work; they are paired from the manufacturer. I verified it with Micro Servo 9g SG 90 G connected to any of the 6 channels . Just power both the receiver and the sender and move the joysticks. The led of the receiver lights repeatedly if the devices are not connected and stay lighting continuously if the devices are connected. The servos will react accordingly. Apparently there are a feedback connection between the sender and receiver. If both devices are connected on the display of the sender appear the icon Rx battery. If the devices are not connected this icon disappeared, it remains only Tx icon, (see the photos). Inside the building the connection is stable more than 10m. Not yet verified in open space. Arrived from Czech Republic to Romania in 5 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Tak samo z pilotem radiowym, który otrzymałem w tym samym czasie, że dron nie należy do drona, ale wrzuciłem komendę w tym samym czasie i otrzymałem je nagle... W pakiecie znajduje się pilot i książka techniczna. Wspominam, że nie otrzymałem z nim i kabla z symulatorem... Ale cieszę się, że dotarł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybka dostawa.. Rozkaz 11/03 przybył 17/03.. Pomimo obecnych sytuacji logistycznych i ograniczeń.. Jeszcze nie w pełni przetestowałam, ale wygląda świetnie.. Dzięki Bangood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zamówienia duży nadajnik również pochodzi z odbiornikiem, już zaktualizowany do 10 kanałów z małą pomocą! Świetne dla dronów od dużych do małych, jak można zobaczyć z niestandardowych mobula 6 na poniższych zdjęciach, dostawa i cena, gdzie zarówno na miejsce nie może narzekać w ogóle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Pakiet otrzymany wcześniej niż oczekiwano. Skrzynka jest trochę uszkodzona, ale nadajnik i odbiornik są w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Paczka dotarła w 21 dni do RPA, paczka lekko uszkodzona od transportu, ale nadajnik wewnątrz był w dobrym stanie bez problemów, testował jednostkę i znalazł wszystko działa świetnie i tak jak opisano. Świetna cena za tę jednostkę i polecana dla początkujących pilotów RC. Będę bezczelnie kupował od Bang Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wysokiej jakości produkty z Flysky. Nigdy nie miałem żadnych problemów, polecam z pewnością. Czas wysyłki był krótki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Przybył z około 40 dni (to nie był problem sprzedawcy), przedmiot jak opisano, bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Najlepszy RX TX poniżej 40 €, naprawdę zadowolony z niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dotarło bardzo dobrze, na czas i bez żadnej winy. Idealna dostawa! Dziękuję Banggood za wykonanie świetnej usługi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 830
    • Ft4 622
    • Ft7 119
    • Ft37 745
    • Ft5 337
    • Ft3 234
    • Ft5 855
    • Ft4 270
    • Ft5 695
    • Ft5 337
    • Ft25 588
    • Ft5 238
    • Ft34 625
    • Ft101 745
    • Ft14 242
    • Ft22 076
    • Ft61 662
    • Ft17 633