Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4979)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(4979)
    • 5 Star(4764)
    • 4 Star(183)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2021

    The receiver and the sender are ready to work; they are paired from the manufacturer. I verified it with Micro Servo 9g SG 90 G connected to any of the 6 channels . Just power both the receiver and the sender and move the joysticks. The led of the receiver lights repeatedly if the devices are not connected and stay lighting continuously if the devices are connected. The servos will react accordingly. Apparently there are a feedback connection between the sender and receiver. If both devices are connected on the display of the sender appear the icon Rx battery. If the devices are not connected this icon disappeared, it remains only Tx icon, (see the photos). Inside the building the connection is stable more than 10m. Not yet verified in open space. Arrived from Czech Republic to Romania in 5 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Tak samo z pilotem radiowym, który otrzymałem w tym samym czasie, że dron nie należy do drona, ale wrzuciłem komendę w tym samym czasie i otrzymałem je nagle... W pakiecie znajduje się pilot i książka techniczna. Wspominam, że nie otrzymałem z nim i kabla z symulatorem... Ale cieszę się, że dotarł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zamówienia duży nadajnik również pochodzi z odbiornikiem, już zaktualizowany do 10 kanałów z małą pomocą! Świetne dla dronów od dużych do małych, jak można zobaczyć z niestandardowych mobula 6 na poniższych zdjęciach, dostawa i cena, gdzie zarówno na miejsce nie może narzekać w ogóle!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Szybka dostawa.. Rozkaz 11/03 przybył 17/03.. Pomimo obecnych sytuacji logistycznych i ograniczeń.. Jeszcze nie w pełni przetestowałam, ale wygląda świetnie.. Dzięki Bangood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    To jest takie wspaniałe doświadczenie, właśnie otrzymałem moją paczkę, jest nienaruszona, dostarczona na czas i jest to wartość dla pieniędzy. Banggood jesteś taką niesamowitą firmą, Naprawdę doceniam to, co zrobiliście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Przybył z około 40 dni (to nie był problem sprzedawcy), przedmiot jak opisano, bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dobry nadajnik i odbiornik. dobre pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie i wygląda dobrej jakości w zależności od ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    W porządku zgodnie z oczekiwaniami wskazuje dostawca bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Element przybył w dobrym stanie.Wysyłka zajęła około 3 tygodni Sabah malesia.Love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.74
    • US$79.99
    • US$33.99
    • US$88.99
    • US$13.85
    • US$55.99
    • US$23.09
    • US$74.99
    • US$12.69
    • US$15.52
    • US$162.99
    • US$21.59
    • US$42.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$209.99
    • US$31.49
    • US$110.99