Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Świetny nadajnik. 6 kanałów to chyba więcej, niż kiedykolwiek będę potrzebował, żeby zniszczyć moje RC. Pakowanie jest bardzo dobrze zrobione i naprawdę chroni GT5 przed złym listonoszem. Jest lepszy od GT3C prawie pod każdym względem. Chwyt GT5 jest solidny, a plastik wydaje się bardziej solidny/grubszy. Na GT3C, mogę sprawić, że dwie części uchwytu wydają pękający dźwięk przy jej trzymaniu, ale nie na GT5. Jest też pasek gumy na przedniej części uchwytu, który sprawia, że jest bardziej zabezpieczony w ręku. Ekran i interfejs do regulacji są bardziej wyrafinowane. Zawsze zmagałem się z GT3C i często wartość wyświetlana przez ekran nie była przechowywana. Tak nie jest w tym GT5. Podoba mi się fakt, że mogę używać baterii AA. Lipo w nadajniku zawsze wydaje się puchnąć, ponieważ nie można łatwo „naładować" nadajnika... Jedyną lepszą rzeczą na GT3C jest pianka na kierownicy. Pewnie wymienię, jeśli średnice są takie same. Jest sztywny na tym nadajniku i wydaje się bardzo tani, podczas gdy to jedyna rzecz, która czuje się premium na starym pilocie!! Ponadto, kiedy wycentruję doniczki na kanale 5 i 6, wartość nadajnika jest nieco nieważna, patrz zdjęcie. A ostatnią rzeczą do zauważenia jest to, że instrukcja obsługi nie zawiera żadnych informacji o tym, co robią różne ustawienia. Ponieważ jest wiele rzeczy, które możesz dostosować, byłoby to mile widziane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Paczka jest trochę posiniaczona i mokra. Ale urządzenie było nietknięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Przezroczysty wyświetlacz sprawia, że urządzenie jest łatwe w obsłudze i dostosowane do potrzeb. Obejmuje dodatkową powierzchnię uchwytu dla większego rozmiaru dłoni. Zastąpienie powierzchni chwytu jest rozkoszą. Przewieziono z CN do Skandynawii i przywieziono w mniej niż 3 tygodnie. /Kupuję ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobry nadajnik. Jest już przywiązany do odbiornika, wtyczka & odtwarzanie. Instrukcje trochę niejasne, ale można pobrać pełną instrukcję na stronie „fly Sky".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Dostawa do Niemiec zajęła 3 dni. Nadajnik jest dobrze wykonany i dość poręczny. Żyroodbiorca jest wspaniały (To mój pierwszy). Pasuje całkiem dobrze w niszy z mniejszym silnikiem. Próbowałem moje Wltoys 144001 po 2838 Brushless konwersji z SVC off i na, duża różnica. Speedruns jak Pro, nawet moja dziewczyna jeździła jak Boss z SVC na górze Niektóre ustawienia musiały zostać dostosowane, aby uzyskać większy priorytet w kontroli. Zdecydowanie polecam. (Zamówiłam kolejny z Radiolink z żyroskopem, niestety jeszcze nie przybył, nie mogę się doczekać, aby je porównać) /Zdrówko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Czuje się naprawdę dobrze i ma kilka bardzo przydatnych funkcji. I dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    FlySky przeszedł długą drogę. Jestem pod wrażeniem jakości tego pilota. Bardzo łatwy w nawigacji również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Zapakowane bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Ładny produkt w cenie. Dotarł szybko do Australii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Ładny kontroler bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$43.99
    • US$25.40
    • US$34.64
    • US$12.64
    • US$399.99
    • US$7.99
    • US$35.99
    • US$42.54
    • US$29.99
    • US$63.99
    • US$46.19
    • US$25.40
    • US$17.99
    • US$57.74
    • US$19.54
    • US$162.99
    • US$106.99