Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Niezwykły stosunek jakości do ceny! Niestety nowy protokół Flysky, ANT - nie, nie jest kompatybilny z AFHDS (Flysky GT3C itp.), AFHDS 2A (FS-GT5 itp.) i AFHDS 3 (szlachetny itp.). Wyposażony jest w odbiornik 7 ch z portami iibus i czujnikami oraz przewodem czujnika napięcia. Plastikowa kierownica, piankowe koło będzie trzeba kupić dodatkowo. Może być zasilany z 4 x AA, 2s Lipo (czerwona wtyczka JST), a także kabel USB C. Pobierz szczegółowy podręcznik ze strony internetowej Flysky. Sprawdź sekcję wideo, aby zobaczyć moje szczegółowe wideo z przeglądu (wkrótce).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    This remote and receiver are awesome,ran it in my S Maxx and it did awesome,great responce from the receiver to the remote. It has tons of options and lighted display screen is bright and clear.The distance for the single is great,would reccomend it to anyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Dobry nadajnik z odrobiną QC. mój przełącznik SW1 jest temperamentny, aby powiedzieć najmniej. Zresetuje się, jeśli lekko nacisnę podstawę. W przeciwnym razie, dobra reakcja, dobra rozdzielczość kija z dobrym wyborem odbiorników.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Wygląda miło i czuje się dobrze, dostawa przyszła bez żadnych opóźnień 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo ładne rzeczy i szybka reakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • J3VIP4
    AE
    06/05/2022

    This is my flysky remote, and i am quite impress and the overall quality and build, it is same quality with the well known brand or even better. The LCD screen is great, the overall feel of the remote is great. i have yet to test the range though. my only gripe is the plastic wheel without any foam, hopefully flysky can improve on that department.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Bardzo dobry kontroler z dużą ilością dostosowywania, wygodne i lekkie. Wysyłka przybyła 2 tygodnie przed terminem dostawy! Usunięto 1 gwiazdkę, jak ten, który Bangood wysłał do youtubera miał dodatkową piankową kierownicę w pudełku, ale mój nie przyszedł z żadną dodatkową rzeczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Wygląda na to, że jest dobrze. Ale jest jeden przycisk, który nie działa poprawnie, nie jest tak źle, że będę czekać kolejne 2-3 tygodnie na wymianę. Warto mieć dobrą kontrolę jakości przed wysłaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Great remote for the price. You will have issues with assigning certain functions to buttons. That maybe a deal breaker but for a simple setup it's great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DagVIP2
    SE
    14/06/2022

    Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$41.09
    • US$66.99
    • US$50.59
    • US$160.99
    • US$18.99
    • US$9.23
    • US$41.39
    • US$55.99
    • US$37.94
    • US$32.19
    • US$44.54
    • US$30.02
    • US$82.33
    • US$134.99
    • US$27.99