Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Artykuł dokładnie pasuje do opisu, został dostarczony bardzo szybko, jestem bardzo zadowolony z niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo przydatna, rekomendowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przyjemnie mały i lekki czujnik. Nie mogłem jednak przetestować funkcji z powodów czasowych, ale założyć, że działa ona dobrze w połączeniu z FlySky FSi6 i FSi6x z odbiornikami FlySky z iBus i wskazuje napięcie baterii odbiornika w nadajniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    To cud, że używam ich z odbiornikiem Flysky IA6B, zawsze zapewnia dopasowanie odczytów z wieloma testerami. Staje się koniecznością i kosztuje latanie samolotami bez jego instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Działa świetnie, żadnych instrukcji. Chociaż nie potrzebowałem małego kawałka papieru mówiącego jak to działa byłoby dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Tylko kilka gramów, z łatwością pasują do praktycznie każdego samolotu i działają bezbłędnie. Korzystam już z kilku z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Czujnik dobrze współpracuje z FlySky i teraz odbiera telemetrię, napięcie 1 ogniwa, daje dobrą ocenę stanu baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Byłem bardzo zadowolony.. Dobrze wykonane produkty jak w opisie.. Wyleczone opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Doskonały produkt, przybył w zaledwie 5 dni roboczych. Łatwy do połączenia, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.29
    • US$11.54
    • US$65.82
    • US$76.22
    • US$55.43
    • US$66.98
    • US$57.74
    • US$18.47
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$46.19
    • US$112.30
    • US$182.45
    • US$17.99
    • US$92.39
    • US$162.99
    • US$59.99