Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4804)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(4804)
    • 5 Star(4672)
    • 4 Star(107)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Wydaje się dobre, nie ma żadnych oznak sygnału, zasilania i uziemienia. Jakość sworznia, anteny i termicznego skurczu mogła być lepsza.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Jest to bardzo przydatne, jak można korzystać z TX FLYSKY FSi6 jak pokazano na zdjęciach, bardzo dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Mam kolejny odbiornik Flysky 2,4G 6CH FS-iA6B, ponieważ mam kilka modeli. I działa tak samo dobrze, jak inne, które kupiłem wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Jest to bardzo dobry produkt, kupiłem już inny i działa bardzo dobrze, osobiście... Polecam, powiem tylko, że jeśli chodzi o dostawę, to trwało to zbyt długo, gdy pochodziła z sąsiedniego kraju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Funcionó perfecto, tardó aproximadamente 18 días.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Świetny produkt, przybył przed oczekiwanym i 2 kanały, które testowałem na mojej łodzi RC funkcji bardzo dobrze, należy przypomnieć, że czarny przewód jest do wiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    ottimi prodotti come nella descrizione...la confezione e ben curato e il pacco è arrivato velocemente.... Banggood una garanzia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    great value

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Működik, köszönöm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wszystko w porządku, otrzymany szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 767
    • Ft17 705
    • Ft4 580
    • Ft20 147
    • Ft5 990
    • Ft9 516
    • Ft6 344
    • Ft14 652
    • Ft4 882
    • Ft20 800
    • Ft7 401
    • Ft59 837
    • Ft5 798
    • Ft7 935
    • Ft33 849
    • Ft14 041
    • Ft3 169
    • Ft3 874