Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    An absolutely fantastic printer, everything worked perfect right out of the box. I rerouted the heat bed an power supply wires trough the AL profiles for more stability and sleek look. I had to drill two 6mm holes in base plate to accept the cables. The only minor drawback is the main board which do to complicated computations for delta printing is overwhelmed when you interact with the display during printing and stops for fraction of seconds an alter the quality of the prints. other than that is an A+ product and an bargain for the price and I definitely recommend it. Next upgrade will be the hot-end fan witch is quite noisy and a removable print surface because the heat bed print surface adhere insanely to PETG. The printer arrived in Romania in 4 working days from CZ warehouse with no additional taxes trough DHL and Cargus in pristine conditions.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Osobiste moje doświadczenie: Drukarka przyjechała w mniej niż 1 miesiąc zapłaciła ubezpieczenie, RF daninę, złożył wniosek i Banggood dokonał zwrotu podatku. Firma jest poważna! Total dał 1700 więcej lub mniej z wysyłką i wszystkie Świetna, szybka drukarka Miała kilka małych problemów, np. zgubiła się w samopoziomowaniu (nie wiem do tej pory pq) Zreinstalowałem firmware i może to sprawiło, że wróciła (to było całkiem proste) Bezpośrednie wykorzystanie przez USB (brak karty SD) Niebieskie szczypce są świetne Nadal trzeba nauczyć się, jak ustawić prędkości itd. dla lepszego zakończenia Moja pierwsza drukarka 3d Gorąco polecam, został wyprodukowany z wysokiej jakości materiałów metalicznych i jest wytrzymały Zrobiłem kilka kawałków w „Pla i Petg" Polecane włókna marki PRIME 3D Program do rysowania elementów BLENDER Mam kupno! Mam nadzieję, że pomogłem Jezus żyje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Fantastyczna drukarka za tę cenę. Dostawa była tylko dwa (!!) dni z Czech do dalekiego zachodu Niemiec. Zamówione w poniedziałek (wieczorem), dostałem w środę. Bardziej 36 godzin niż 48 godzin. Posiadam anokubiczne i3 mega od 2018 roku i to nie jest żadne porównanie. Q5 jest o wiele lepszy we wszystkim. Szybkość, Jakość druku, Hałas (jest bardzo cichy).... Po prostu kolejna liga. Autopoziomowanie to przyjemność. Żadnych problemów z PLA. I mój pierwszy odcisk PETG był natychmiastowym sukcesem, musiałem trochę zwolnić. Używam Cura 4.8 z wtyczką OctoPrint. Znalazłem profil drukarki Cura dla Q5 (drukarka + pliki wytłaczające) w sieci, który działa jak urok. Ale najpierw próbowałem użyć 64 GB karty USD, która nie została rozpoznana. Musiał sformatować go w formacie FAT32, ponieważ czytnik kart Q5 nie jest zgodny z formatem exFAT. Rozmiar druku jest dobry, ale planuję kupić dodatkowy Q-S Pro dla większych modeli. Mój anokubiczny i3 mega jest już na emeryturze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Szybka wysyłka z Hiszpanii do Portugalii. Bardzo łatwy i intuicyjny w montażu. Kocham maszynę i polecam każdemu, kto chce rozpocząć w świecie druku 3d, po prostu musiałem skalibrować e-stepy i przepływ, aby uzyskać wspaniałe rezultaty. Problemy, które muszę zwrócić uwagę nie są poważne, ale nadal nie pozwalają na 5*. - Obcęgi pękły przy pierwszym cięciu, odcinając opaskę z maszyny. - Ekran grzewczy jest oznakowany/torturowany, ale na szczęście działa dobrze - I na koniec, nie wziąłem karty SD zwykle przynosi dokumentację, konfigurację i pliki z częściami testowymi. Dla osoby, która kupuje to jako swoją pierwszą maszynę do mnie widzi brak karty SD jest poważny. Mam już detektywa z Octopi zainstalowanym Połączyłem go z Q5 bez problemu i dokonałem zmian e-stepu przez PC z poleceniami w terminalu i wiedzcie, że firmware to Repeer, a nie Marlin wkrótce nie wszystkie polecenia działają. Dla krajalnicy Cura można użyć profilu Flsun Q-S zmieniając tylko wartości X,Y i Z na 200mm Wartość e-stepów, do których dotarłem to 451 Polecenia: M92 E451 (do zmiany wartości e-stopni na 451) M500 (w celu zapisywania zmian)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Drukowanie tylko PLA. Jest idealny, mogę przesunąć do 80mm/s, a wynik nadal jest świetny. Zrobiłem dwa odciski, żeby dopasować odzew, od tego czasu nie było sznurka. Bez zatkania, bez odcisków, nawet nie posprzątałem łóżka, nie użyłem 3dlac, bardzo klejące łóżko. Regulowanie pierwszej warstwy było łatwe. Zakochany w delcie od teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonała drukarka... łatwa w montażu, cicha, praktyczna... pod wrażeniem wydajności... wszystko wyszło zgodnie z opisem... ale czas dostawy wynosił dokładnie 60 dni...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Pojawiły się pierwsze problemy, myślę, że wina programu, a potem wszystko poszło dobrze... Z wyjątkiem pomocy, skontaktował się w celu rozwiązania problemu, nie zawiodłem odpowiedzi. Naprawdę kiepska obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko, ale pudełko z drukarki wyglądało na bardzo „skompresowane". Na pierwszy rzut oka nie wydaje się być uszkodzony, ale najpierw muszę zmontować drukarkę i pokazać wynik pierwszego druku. Nie do końca zadowolony, mam nadzieję, że drukarka działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo zadowolony z zakupu, szkoda, że nie jest zawarte usb pochodzenia, ale pobierz go na pliki internetowe i presto! Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Fantastyczna maszyna! Zapewnia świetną jakość druku z większą szybkością. Ostatecznie wszystkie opłaty zapłaciłem Brl2350. To hipnotyzujące widzieć druk fleksyjny. Chłodzenie zasługuje na aktualizację, ale to było, aby uzyskać najlepsze wyniki z dobrym wynikiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 408
    • Ft82 980
    • Ft52 777
    • Ft99 248
    • Ft99 248
    • Ft85 971
    • Ft69 374
    • Ft92 009
    • Ft76 673
    • Ft45 140
    • Ft7 631
    • Ft1 530
    • Ft8 441
    • Ft2 297
    • Ft8 295
    • Ft16 481
    • Ft53 106
    • Ft4 966