Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2020

    Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    gumeny drziak,vyborne drzi...super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    its good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Tak więc szybka dostawa, z akcji UE, robi bardzo dobre wrażenie procesowe, ponieważ mam Kupidyn Ulefone 3w co ok. 465 gramów waży już potrzebuję bardzo dobrego uchwytu, mam już również pod moim palcem niektóre, które niestety nie trwało długo, ale to już robi dobre wrażenie teraz i nadal będzie raportować na tym posiadaczu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Tak, działa! Nie było problemu, żeby włożyć do niego mojego Ulefone i zamontować go na moim motorze wyścigowym. Formularz dostawy CZ do DL był szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Fits well on handle bar, holds phone firmly and dampens the shocks really well. I use it on my gravel bike and ride mostly on gravel roads.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    dobry kształt, ale pls bardzo ostrożnie pasuje do mojego s9 plus, ale jest bardzo rozbudowany w celu dopasowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Czasem zjeżdża w dół z powodu wybojów. Poza tym jest naprawdę dobry! Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Bardzo dobry produkt, spełnia swoją funkcję więcej niż, polecam go, przybywam w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 880
    • Ft6 387
    • Ft6 387
    • Ft9 733
    • Ft5 635
    • Ft6 765
    • Ft4 880
    • Ft4 274
    • Ft4 229
    • Ft5 261
    • Ft6 361
    • Ft5 612
    • Ft5 635
    • Ft3 057
    • Ft4 424
    • Ft6 833
    • Ft6 765
    • Ft6 013