Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Przybycie tydzień wcześniej, dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Jak w opisie. Super szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Kupiony dla mojego esk diy, dobry produkt. Przychodzi ze swoim odbiornikiem i adapterami. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Dobrej jakości perfekcyjne opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Miłość to działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Flipsky VX1. Jeden z lepszych pilotów na rynku do eskatingu. Jest prosty, zarówno w konfiguracji, jak i użytkowaniu, a także dość wytrzymały. Co najważniejsze, umożliwia sprawne zastosowanie mocy i hamulców na eskacie. Jeśli z jakiegoś powodu masz potrzebę sprawdzenia wszelkiego rodzaju danych podczas eskadowania, to ten nie jest dla ciebie. Moim zdaniem, przechwyccie takie dane w telefonie i skoncentrujcie się na eskadowaniu. Obsługuje status baterii 6, 8, 10 i 12S i to działa dla wielu osób. 3 opcje prędkości mogą się przydać, jeśli chcesz zwolnić z jakiegokolwiek powodu. I szybka dostawa w dobrym porządku. Reasumując, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • majork
    BE
    10/06/2021

    Najlepszy pilot do esk8! Stabilne połączenie. Kupiłem już 3 na moje deski. Otrzymałem raz złamany jeden. (utracił połączenie po 10 sekundach, może z powodu podskakiwania częstotliwości). Ale dostać zwrot pieniędzy od Banggood i kupić kolejny bez żadnych problemów. Świetna obsługa!!!! Wolę ten od vx2 pro, ponieważ może być używany na PPM i daje więcej ustawień sterowania w narzędziu Vesc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    The Flipsky VX1 (ang.). Jeden z lepszych sterowników na rynku dla Eskatingu. Jest prosty i wytrzymały. Co najważniejsze, umożliwia płynne uruchamianie i hamowanie w Eskate. I to była dobra cena za ten jeden...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Jak na razie kontroler wydaje się bardzo ładny tylko negatywny, w tej chwili koło do przyspieszenia i odwrócenia jest lepkie i nie chce wrócić do neutralnej pozycji, ale może po prostu trzeba go nosić w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Zamówienie zostało wysłane w 20 dni, prawie jak oszacowali. Świąteczna gorączka, pandemia COVID, zrozumiałe czasy statku. Zdalne jest produktem typu flipsky, działa dobrze. Popularna marka dla eskate zaopatrzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 723
    • Ft18 679
    • Ft25 235
    • Ft30 479
    • Ft11 796
    • Ft30 659
    • Ft2 160
    • Ft73 416
    • Ft15 516
    • Ft3 025
    • Ft11 468
    • Ft980
    • Ft5 667
    • Ft65 225
    • Ft7 863
    • Ft4 258
    • Ft2 488
    • Ft104 553