Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Dostarczono go w dwa tygodnie, jak się spodziewaliśmy. Jeszcze go nie przetestowaliśmy, ale Vesc wydaje się być dobry i silny. Byłoby lepiej, gdyby były na nim baterie/silniki, ale to nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Zamówienie otrzymane bardzo szybko, jednak jedno ze złączy zostało złamane... Jak mogę złożyć wniosek o zastępstwo? Dziękuję, że mnie pani zaprosiła Zobacz załączoną fotografię:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry produkt Proste do konfiguracji nawet z urządzeniem Bluetooth. Połącz dwa razem z odpowiednim kablem. Kupiłbym je ponownie z zamkniętymi oczami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały produkt Łatwa konfiguracja z urządzeniem bluetooth Połącz dwa razem ze specjalnym kablem Polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Ta RSG to prawdziwy cud. To szaleństwo, jakie oferuje możliwości: Może kontrolować silniki bezszczotkowe, jak i pędzlowe. Odzysk energii, ładowanie baterii... itp. Idealne na skuter i inne deski podłogowe, łącząc je na dwa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Zamówione w niedzielę , w piątek przyszło. Jakość wydaje się być bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    I highly recommend this product!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Dobra jakość. Łatwy w użyciu. Ma wiele cech.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Produkt był pięknie zapakowany. Przyszedł dość szybko z Dhl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Superszybka dostawa. W ciągu zaledwie 4 dni do Niemiec. Wszystko było spakowane w torbie, ale nic nie zostało uszkodzone. FESC wygląda świetnie. Wszystkie wymagane kable czujnika są również zawarte w pakiecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$73.91
    • US$46.99
    • US$188.99
    • US$82.19
    • US$4.99
    • US$12.95
    • US$4.99
    • US$12.69
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$1.99
    • US$38.99
    • US$4.99
    • US$35.99
    • US$38.99
    • US$11.54