Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Prawdopodobnie ESC można kupić, jeśli naprawdę chcesz dostosować swoje zachowanie w ustawieniach silnika i zdalnie. Narzędzie VESC 3.0.0 działa z tym urządzeniem. Bardzo ładnie! Wysyłka była bardzo szybka, jak również. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Prace zgodnie z oczekiwaniami, dobre budownictwo i lutowanie stawów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2018

    cet ESC basée sur le VESC 4.12 et super bien je pense que c'est le moins cher que l'on peut trouver prémonté et avec les condensateurs d'intégrer super rapport qualité-prix encore merci banggood il a aussi presque le dernier firmware d'installer dont compatible avec VESC tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    Running on a longboard. 6374 motor. Milwaukee batteries. 12Ah 18v 5s goes 26kmh and gets 25km range! reaches top speed in two to three seconds. order lots of banana bullet connectors. a 10 pack should do. the esc comes with bare wires. heat shrink and your golden!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Bardzo dobry SC/kontroler, aby prawie wszystkie silniki wirowały! Dodatkowo jest jednym z naprawdę rzadkich, które są wysoce konfigurowalne i zhakowane dzięki Open Source Firmware. Możesz dodać własne czujniki i wdrożyć własną aplikację, jeśli możesz zrobić C. Odjąć jedną gwiazdkę, ponieważ tylko jedno 6-pinowe złącze JST jest włączone do pakietu. Ale musicie zacząć hakować. Dobra obsługa i dostawa do Niemiec przez DHL.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ten vesc to bestia i łatwy w użyciu, ma mnóstwo mocy. Nie miałem problemów z tą vesc. Jest wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Produkt dobrego wykonania, optymalnej pracy, zamontowany na elektrycznym longboardzie, nigdy nie sprawiał mi problemów aż do teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo dobrze, i dostałem go pod wek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Mam tu trochę roboty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$39.99
    • US$93.54
    • US$94.04
    • US$10.38
    • US$36.43
    • US$9.92
    • US$4.59
    • US$5.99
    • US$17.31
    • US$8.89
    • US$12.69
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$21.84
    • US$8.07
    • US$4.99
    • US$279.99