Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Jeszcze ich nie próbowałam, ale uważam, że są w porządku. Zbuduję e-longboard 4wd. To będzie dość potężne, 💪🏻

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Najlepsza cena z wałem 8mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo dużo wydajności dobra cena 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Silnik był porysowany brudem na trzonku, opakowanie było dobre, ale zadrapania na farbie nie są dobre, nie wiem, czy silnik jeszcze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    To są ładne i duże puszki. Super łatwe dla VESC do ich rozpoznania, w tym wszystkich funkcji. Brzmią słodko i działają gładko. Nie mogę teraz robić dalszych testów, bo wciąż czekam na mój własny ;-( --> akumulator lokalny.. Inna bardziej ogólna sprawa. Był problem z dostarczeniem mojej paczki przez lokalny oddział GLS. Dostałem wielkie wsparcie od Banggood, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Superszybka dostawa. W ciągu zaledwie 4 dni do Niemiec. Wszystko było spakowane w torbie, ale nic nie zostało uszkodzone. - Silniki wyglądają świetnie. Funkcjonalność nadal musi zostać przetestowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo zadowolony z usługi COD, i będzie używać ponownie. Warte dodatkowej kasy. Przedmioty są świetne i jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Cześć, Otrzymałem towar wczoraj. Silniki wyglądają dobrze. Teraz czekaj na kontrolera na komisarza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wygląd dobrze przyszedł z keyway nie potrzeba zdjęć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobre silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$320.99
    • US$282.99
    • US$91.23
    • US$80.84
    • US$68.13
    • US$65.99
    • US$40.99
    • US$109.99
    • US$36.99
    • US$55.99
    • US$129.35
    • US$117.80
    • US$101.29
    • US$39.99
    • US$73.91
    • US$36.37
    • US$85.99
    • US$210.71