Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/01/2021

    Jak na razie pilot się włącza i w ogóle. Pilot jest trochę większy, niż myślałem, ale nadal czuje się i wygląda dobrze. Pilot był trochę otwarty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    To jest świetne! To bardzo dobre uczucie w ręce, czarny wykończenie mate jest cool. Ekran nie jest zbyt jasny, ale nie jest taki zły. Połączenie jest bardzo proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Jeśli to nie jest prawdziwy Flipsky, to jestem oszukany, bo go kocham! Długi żywotność baterii i kontrola prezydencka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Wygląda i czuje się dobrze. Nie mogę się doczekać, żeby to przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Nie miałem okazji go w pełni przetestować. Ale wydaje się być dobrej jakości pilotem i bardzo ergonomicznym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Kupiłem ten produkt, który zaczął prezentować problemy z ekranu drugiego użycia, który już się nie zaświeca Szukam rozwiązania problemu, ale jest bardzo skomplikowane skontaktować się ze sprzedającym, więc podzielam mój problem mając nadzieję, że sprzedawca zobaczy ten komentarz, aby znaleźć rozwiązanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    bellissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Wielki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardzo szybka dostawa, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$200.99
    • US$98.99
    • US$114.99
    • US$3.29
    • US$105.99
    • US$21.55
    • US$24.24
    • US$16.13
    • US$2.29
    • US$49.44
    • US$20.99
    • US$82.99
    • US$63.99
    • US$110.39
    • US$113.99
    • US$18.99
    • US$15.99