Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Kupiłem ponownie, jak znalazłem bardzo dobry produkt. Jest ładny, lekki i mały. Wysokiej jakości materiał z dobrym oświetleniem. Ma trzy poziomy oświetlenia. Bateria działa zbyt długo. Sprawdź kabel do ładowania. Nie podąża za źródłem, ale każde źródło ładowania 5V wystarczy. Bardzo mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Yana
    UA
    04/01/2021

    Lampa jest świetna!!!! Bezprzewodowy, 3 tryby światła, elastyczny, dotarł cały, dobrze zapakowany! Najwyższy wynik )))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Otrzymałem go w osiem dni. Działa płynnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Σε 14 μέρες από την παραγγελία μου παρέλαβα (Priority Air Mail). Αν και τα κουτιά ήταν λίγο χτυπημένα, τα προιόντα μέσα ήταν οκ. Το φωτιστικό έχει 3 διαβαθμίσεις φωτισμού με πλήκτρο αφής. Είναι όμορφο, ελαφρύ, μεταφέρεται πανεύκολα παντού, εύκαμπτο να στέλνεις το φωτισμό όπου θέλεις. Τα αξίζει τα λεφτά του

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    PT jest dobrym produktem, mały, lekki, ładny i pasuje na każdej stronie. Materiały nie są wysokiej jakości, ale nie oznacza to, że produkt nie jest przydatny. Liczy się z 3 poziomami oświetlenia, a każdy działa świetnie. Lekka obroża jest elastyczna i można ją mnipulować w formie, którą wolisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Good quality materials use attractive design. It has very good brightness. Perfectly switchable. Hope it will last a long time! Recommended price at a good price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Притензий к светильнику нет. Но упаковано очень плохо, в обычный чёрный пакет. Никакой пупырки. А доставка, наверное, играла этим пакетом в футбол. Хорошо, что светильник не пострадал.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    Adorei este produto, muito bonito prático e a luz é muito boa. Como sempre, a Banggood me atendeu super bem, a entrega foi rápida e indico a todos que queiram comprar nesta loja. Escolhi este produto depois de ver um video sobre ele e não me arrependi, pois é mais do que eu esperava, colocando no criado ,uma mesa ou bancada a luz me surpreendeu, muito bom mesmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2018

    Entrega rápida. Comprei para utilizar principalmente no computador, para iluminar o teclado e o mouse. Possui 3 níveis de brilho. Excelente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 837
    • Ft2 683
    • Ft16 886
    • Ft12 667
    • Ft4 984
    • Ft9 638
    • Ft12 614
    • Ft7 677
    • Ft6 909
    • Ft6 909
    • Ft8 272
    • Ft6 313
    • Ft3 321
    • Ft15 589
    • Ft3 321
    • Ft3 198
    • Ft3 837
    • Ft2 656