Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(233)
    • 5 Gwiazda(220)
    • 4 Gwiazda(10)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2022

    Świetny produkt, zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę! Szkło powiększające jest ostre, w końcu mogę przeczytać, co jest napisane w pojemniku z musztardą! Światło jest bardzo silne i regulowane zarówno pod względem intensywności jak i koloru. Wysyłka została wykonana poprawnie dość szybko! Polecam zakup tego produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Wygląda świetnie, działa dobrze!!! Zalecenia dotyczące tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2023

    Lupa s osvetlením a nastavením teploty farieb osvetlenia. Zatiaľ nevyskúšaná.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2023

    Szybki dokładny transport, solidna duża wytrzymała konstrukcja, soczewka powiększająca o dużej średnicy, łatwa do przenoszenia, regulowana jasność i wybór kolorów. Rekomendowany produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2023

    Bardzo przydatna i funkcjonalna lampa na biurko z krótkim wspornikiem. Dobre oświetlenie i dobre powiększenie. W dobrej cenie. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2023

    Moje oczy nie są już takie dobre. Potrzebowałem szkła powiększającego, abym mógł łatwo naprawić małe rzeczy. To był doskonały wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2023

    Dostawa przed ustaleniem, produkt zgodnie z zamówieniem i pracujący w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2023

    Zasilany przez USB! Konstrukcja metalowa z niektórymi częściami plastikowymi. Używam lupy w muzeum historii, gdzie pracuję zarówno do naprawy zegarków mechanicznych, do sprawdzania monet i rachunków ORAZ jako lampa biurkowa! Ma 3 rodzaje światła: żółty, połączony i biały. Współczynnik powiększenia wynosi około 2X, jak sądzę. Ogólnie bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    13/12/2022

    Ładny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    5 gwiazdek, spakowane i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$25.99
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$4.95
    • US$9.99
    • US$13.99
    • US$11.99
    • US$53.99
    • US$57.99
    • US$58.99
    • US$529.99
    • US$7.99
    • US$32.99
    • US$11.49
    • US$64.99
    • US$83.99
    • US$36.99