Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Dostawa została dostarczona w ciągu kilku dni i nieuszkodzona. Łatwy montaż. Chciałbym tylko podkreślić, że każdy powinien pomyśleć o długości ramion (wyboru). Bardzo dobry sprzęt do montażu komponentów SMD, jak również do filatelistyki i numizmatyki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Jako zamiennik lampy starszej o 1 rok. Przycisk włączania/wyłączenia się zepsuł i zdałem sobie sprawę, że strata jest bezsensowna. To ja, w wieku 66 lat, z diabetystami i niedowładem wzroku , ma ogromny potencjał do czytania. Kupiłem 2 części zamienne, nie mogę się bez nich obejść!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Ramiona trochę krótkie i trudne do zmontowania źródła światła na ramieniu... Inaczej, jak na razie doskonałe światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JimVIP3
    AU
    13/12/2021

    Dobrej jakości szkło powiększające, światło. Musiałem wysunąć wspornik, żeby przymocować szkło powiększające do stojaka. Ale wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Awesome light quality outstanding different light modes buying another for a mood light lamp Tony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Tani Magnifier z przyciemnianym światłem, 3 możliwe temperatury: zimny, ciepły i oba razem. Nie zawiera Adpatera DC (5V 2A) (patrz lista pakietów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Jestem szczęśliwym, miłym prezentem świątecznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Ok, ok, ok, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wszystko w porządku, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$28.99
    • US$29.99
    • US$19.62
    • US$42.72
    • US$68.99
    • US$33.48
    • US$25.18
    • US$30.02
    • US$9.71
    • US$12.99
    • US$72.99
    • US$78.99
    • US$68.99
    • US$51.99
    • US$21.99
    • US$129.99
    • US$15.00