Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(574)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(574)
    • 5 Star(525)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2021

    Silniki bardzo dobre, dotarły na czas i z dużą ilością części zamiennych. Tylko śruby, które znalazłem małe do ramy, ale nic, co zamek śrubowy nie pomoże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo oszukany, ale bardzo dobry w wykonaniu. Nie namacalny. Gładko, mniej oporu. Ładna pojemność ciosu. Silniki bardzo lekkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wysokiej jakości silnik, wał jest przezroczysty. Kable mogą być trochę grubsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Dobry zamiennik dla niesprawnego silnika DYS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Going to put these motor on my next quad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Wszystko ok, otrzymany szybko i za tą cenę nie można prosić o więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2018

    I bought those motors as upgrade from the racestar 2205 2300kv. I expected a big difference in performance but this is a bit disappointing. it is at least with 5x4x3 props. they are way more efficient than the racestars... After only a couple of flights the bearings of one motor have already some play.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2018

    With great power comes great responsibility! Very strong motors, very high thrust. They don't seem very quality build on the inside, but they are very durable. I am flying with 4S, and they are draining a 1550mAh battery in 3-4 minutes with high throttle. I have fried one motor after flying with couple of 6S batteries (which I don't recommend), but even fried was still spinning and managed to keep my quad in the air!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2018

    Great motors, rotate smooth and no backlashs, works good with 5045x3 props. I was order 2400KV and tested with 3s battery. Arrived to Saint-Petersburg Russia in 16 days. Отличные моторы, люфтов нет, крутятся плавно. Протестировал с 3s батарейкой и пропами 5045х3. Доехали до Питера за 16 дней.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 980
    • Ft9 198
    • Ft5 839
    • Ft12 265
    • Ft22 568
    • Ft6 131
    • Ft6 131
    • Ft29 904
    • Ft5 640
    • Ft5 308
    • Ft3 445
    • Ft5 640
    • Ft1 407
    • Ft3 980
    • Ft3 678
    • Ft3 064
    • Ft2 679
    • Ft5 640