Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu nie widzę czasu na wykorzystanie mojego produktu wkrótce kupię inne produkty gratulacje przez firmę Bangog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2019

    I was concerned about size since that a perennial problem with stuff from China this is much nicer than I expected - my head is bigger than 80%of the hats I try on in the states and this fits perfectly- it’s well made and I immediately reordered for my friends and employees

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Fast to delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Idealne uzupełnienie maski ochronnej, aby zakryć możliwe iskry lądujące w twojej głowie lub szyi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dobrej jakości i dobrze dopasowane. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    This is a very good product with the smal velding mask. prfect when welding under cars in tight places. Keeps my ear not cought on fire ,and my hear to :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    Gosto muito de comprar na Banggood. Produto de boa qualidade, confortável em uso, bom preço, o site está, mas, prático para uso nas compras, é uma empresa séria e de confiança . Muito obrigado à Banggood. Celso . Rio de Janeiro , Brasil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2018

    Шлем защитный из обычной ткани. Как будет выдерживать попадание окалины будет видно. Сидит на голове удобно. Шея надежно защищена.Это радует

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Mam nadzieję, że używanie tego okapu pozwoli mi nie mieszać iskierek do włosów i uszu. Wygląda na to, że tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 148
    • Ft7 356
    • Ft12 507
    • Ft13 609
    • Ft14 641
    • Ft8 254
    • Ft6 878
    • Ft12 137
    • Ft18 394
    • Ft5 884
    • Ft15 823
    • Ft9 534
    • Ft16 552
    • Ft13 188
    • Ft4 412
    • Ft5 514
    • Ft4 778
    • Ft15 823