Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2022

    Kontrola jakości pogorszyła się, diody LED nie są poziome lub poziome po zainstalowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jakość zbudowana jest słaba, led nie są wyrównane poprawnie, d4v2 jest znacznie bardziej wytrzymały. Może dla światła reflektora użyć jego lekkiej wagi. Dobrą rzeczą jest to, że zawiera magnes i klips, które są świetnymi dodatkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Pl47G2 светит ярко и далеко в сравнении с S43S, степдаун не такой резкий и вообще стабилизированная яркость на порядки больше! Синии диоды яркие их можно отключить или поставить мигающий режим. Стробы интересные особенно тактический. Прошивка интересная, но разобраться тяжело.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Piękna, ale ciężka. Inne urządzenia muszą być kupowane oddzielnie, takie jak magnes tylny, opaska na głowę, ale wymieniane na różnice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    this light is great for the work I do. Great anduril ui takes a little learning but quite easy. light is very bright and get hot quickly in high mode /turbo buy it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Jasna latarka. Moja to XPL 5000k - wersja. Anduril - sterowanie działa dobrze. Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    I guess due to the light being discontinued they have begun to ship it with various accessories. It did not come with a head strap, which is annoying because it pinches in slightly on my other double-loop headlamp straps. Holds fine but wish it was a perfect fit. I ordered it the day the light came but it appears it's not being shipped... It did come with the pocket clip which is very nice. It also came with the magnetic tail cap installed but no non-magnetic cap! Ahhhhh. As someone who may use this around survey instruments in a cave this is very annoying and cannot be purchased. Well I think I know why. Barry on Reddit sent me a non-magnetic cap but the threads are longer and I have to screw it done uncomfortably tight and the light seemed like it even glitched. Never had a glitch with the magnetic cap. Took it on a 5+ hour caving trip and it did well. Beautiful tint from the also discontinued Nichia 219B SW45K LEDs. It would probably be smarter to order it with LEDs that are more efficient and brighter but I can't deny that tint! Really lights up the chamber. Can't post pics of that cave but I'll post a small one below illuminated by the light.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    nice light i like it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobre rzemiosło i przetwarzanie, wygląda naprawdę ładnie, naprawdę małe do obudowania baterii 21700! Światło jest potężne, ale nie wiem, czy to naprawdę jest 4500 lumenów, niestety nie ma tuby baterii dla 18650 włączone, więc te będą wydawać jakieś ruchome dźwięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.33
    • US$87.47
    • US$40.43
    • US$74.00
    • US$15.89
    • US$40.95
    • US$8.99
    • US$26.55
    • US$75.02
    • US$39.99
    • US$39.27
    • US$119.99
    • US$173.20
    • US$53.33
    • US$129.95
    • US$59.95
    • US$21.98
    • US$65.05